Μήνυμα αντεπίθεσης στα αντεργατικά μέτρα κυβέρνησης - κεφαλαίου - ΕΕ


 Δυναμική και ηχηρή απάντηση στην προσπάθεια κυβέρνησης - εργοδοσίας - ΕΕ να τσακίσουν τη ζωή της εργατικής τάξης και του λαού για τα κέρδη του κεφαλαίου έδωσαν χιλιάδες εργαζόμενοι που συμμετείχαν στην πανελλαδική, πανεργατική απεργία σήμερα, Πέμπτη 14 Δεκέμβρη. Οι απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ έστειλαν μήνυμα αντεπίθεσης, μήνυμα κλιμάκωσης του αγώνα, πάλης για υπογραφή Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, κανένα μισθό κάτω από 751 ευρώ, συμβάσεις με αυξήσεις μισθών, απαγόρευση των πλειστηριασμών, ενάντια στο χτύπημα του απεργιακού δικαιώματος.  

Μαζικό και μαχητικό  παρόν, έδωσαν τα μέλη του Συνδέσμου στην μεγάλη,  απεργιακή συγκέντρωση των Συνδικάτων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ.

Δηλώσαμε την αντίθεσή μας στη προσπάθεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να βάλουν στο γύψο τους εργατικούς αγώνες με την τροπολογία για της απεργίες, ακριβώς επειδή γνωρίζουν πως τα μέτρα που ψηφίζονται θα φέρουν στο προσκήνιο την ανάγκη για νέους μεγάλους αγώνες.


Πορευτήκαμε μαζί με τα παιδιά και τα εγγόνια μας, μέχρι την Αμερικάνικη πρεσβεία καταγγέλλοντας την απόφαση των ΗΠΑ να ανακηρύξουν την Ιερουσαλήμ σε "πρωτεύουσα του Ισραήλ", στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης στον παλαιστινιακό λαό.





Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+