ΚΑΛΕΣΜΑ Προς όλους τους συνταξιούχους του Δημοσίου Πέμπτη 12 Νοέμβρη,


ΚΑΛΕΣΜΑ

Προς όλους τους συνταξιούχους του Δημοσίου
Πέμπτη 12 Νοέμβρη,
Απεργούν όλοι οι εργαζόμενοι Δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Όλοι στην Απεργιακή Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.
Όλοι στο δρόμο του αγώνα

Εδώ είναι και η δική μας θέση σαν συνταξιούχοι. Μαζί με τις συνεργαζόμενες  συνταξιουχικές Οργανώσεις (ΙΚΑ – ΕΛΤΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΥ(ΠΟΠΣ) – ΟΣΕ – ΟΑΕΕ – ΝΑΤ – ΤΑΕ – ΟΤΑ),μαζί με το εργατικό κίνημα ενάντια στις κατευθύνσεις του Κεφαλαίου, της ΕΕ και της κυβέρνησης για την υπεράσπιση των κοινωνικοασφαλιστικών μας δικαιωμάτων για την πλήρη αποκατάσταση των συντάξεων μας.

Απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ θα πραγματοποιηθούν και σε δεκάδες άλλες πόλεις της χώρας, ενάντια στο νέο κύμα επίθεσης που έρχεται από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με την κατάργηση του κοινωνικού χαρακτήρα της Κοινωνικής Ασφάλισης, αλλά και τη φοροεπιδρομή στο λαϊκό εισόδημα, την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, τις απολύσεις, τις ιδιωτικοποιήσεις. Οι συνταξιούχοι θα τις ενισχύσουν με τη συμμετοχή τους.

Δίνουμε δυναμική απάντηση όλοι μαζί, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι  ενάντια στη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης, στους πλειστηριασμούς, τη φοροληστεία, στις ομαδικές απολύσεις, στους μισθούς και τις συντάξεις πείνας, στις ιδιωτικοποιήσεις. Παλεύουμε οργανωμένα για πλήρη ανάκτηση των απωλειών μας!

Συνάδελφοι,

Όλοι σαν μια γροθιά μαζί με τα παιδιά και τα εγγόνια μας δίνουμε τη μάχη για να μην περάσουν τα αντιλαϊκά σχέδια της Κυβέρνησης, σηκώνοντας ψηλά τη σημαία με τα αιτήματά μας. Δεν θα  επιτρέψουμε στο μαύρο μπλοκ της αντίδρασης(Κυβέρνηση, Ε.Ε, Κεφαλαίο)  να προχωρήσει στο τεράστιο προμελετημένο αντεργατικό έγκλημα. Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έρχεται να τελειώσει τη βρώμικη δουλειά που άφησαν στη μέση οι προηγούμενες κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ με αρωγό και σήμερα στο έργο της, τον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό. Δεν θα τους το επιτρέψουμε.

Συμμετέχουμε μαζικά ,μαχητικά στην απεργιακή συγκέντρωση
12 Νοέμβρη στην Ομόνοια, ώρα 10.30πμ

               Δε θα χαρίσουμε την κοινωνική ασφάλιση που κατακτήθηκε με αίμα!

               Δε δεχόμαστε τις συντάξεις πείνας!

               Δε δεχόμαστε να γίνει η ασφάλιση προνόμιο λίγων!

               Δε θα γίνουμε τροφή στα κοράκια των ασφαλιστικών εταιρειών και των μεγαλέμπορων στο χώρο της υγείας που ήδη ακονίζουν τα μαχαίρια και περιμένουν την ψήφιση των μέτρων.

             Όχι στην κατάργηση των επικουρικών συντάξεων

             Κάτω τα χέρια από το μετοχικό ταμείο (ΜΤΠΥ)

             Όχι στην ενοποίηση κύριας και επικουρικής συντάξης

             Όχι στον επαναπροσδιορισμό των ήδη καταβαλλόμενων συντάξεων

             Καμία αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης

             Επαναφορά όλων των απωλειών, (συντάξεων, δώρων και επιδομάτων)

             Κάτω τα χέρια από την κοινωνική ασφάλιση

Στνάδελφοι,

Οι δήμιοι εμφανίζονται ως σωτήρες του ασφαλιστικού!
Καταργούν εντελώς το δικαίωμα στη σύνταξη και την ασφάλιση για τις νεότερες γενιές!

Την ίδια στιγμή χαρίζονται στην καπιταλιστική μεγαλοεργοδοσία χρέη εκατομμυρίων, απαλλάσσονται από εισφορές στα ταμεία, από πρόστιμα, από φορολογία, επιδοτούνται με ζεστό χρήμα που αρπάζουν από τις δικές μας αιματηρές θυσίες!

Δυναμώνουμε την ενότητά μας, τα σωματεία μας, συσπειρωνόμαστε με το ΠΑΜΕ, χτίζουμε την κοινωνική συμμαχία για ρήξη και ανατροπή με την ΕΕ και τα συμφέροντα των μονοπωλιακών ομίλων! Για ανάπτυξη προς όφελος της λαϊκής οικογένειας εργαζόμενων και συνταξιούχων.

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΤΙΣ 9.30
ΣΤΗ  ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (πρώην Κοτζιά)

Για το ΔΣ

Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+