ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2016

              ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
              ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ  ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1925

             28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) 4–10677 ΑΘΗΝΑ       Τηλ. 2103815177 Fax 2103801207 
Email: ant.papanto@gmail.com Ιστότοπος : posyndya.blogspot.com

                                                                                                            Νοέμβρης 2016

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Συνάδελφοι συνταξιούχοι,

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (πρώην ΚΟΤΖΙΑ) ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 3/11/2016 στις 10 π.μ.

Να δώσουμε ηχηρή απάντηση αντεπίθεσης στα νέα πιο επώδυνα μέτρα που έρχονται σε βάρος μας, που βάζουν ταφόπλακα σε όποιες κατακτήσεις έχουν απομείνει.
Όποιες κοινωνικές παροχές έχουν απομείνει πρέπει να ξεχαστούν, ότι κερδοφόρο πρέπει να δοθεί στους επιχειρηματικούς ομίλους, για να διαιωνίσουν τα δικά τους κεκτημένα, που τα απέκτησαν όμως από τον δικό μας ιδρώτα και από τους δικούς μας κόπους μιας ζωής.

Εμείς δηλώνουμε ότι θα είμαστε ανυποχώρητοι στον αγώνα, θα κλιμακώσουμε την πάλη μας. Δεν μας τρομάζουν οι τραμπουκισμοί τους και τα χημικά.

Πείρα διαθέτουμε. Δεν έχουμε να χάσουμε παρά μόνο την εξαθλίωση που μας αναγκάζει η συγκυβέρνηση και όλες οι αστικές πολιτικές δυνάμεις του ευρωμονόδρομου να βιώνουμε.

Παίρνουμε την τύχη στα χέρια μας μαζικά, δυναμικά ανυποχώρητα και κλιμακώνουμε την πάλη.

Τα Διοικητικά Συμβούλια συνταξιούχων Αττικής να συσπειρώσουν τα μέλη τους και σε ένα μαζικό μέτωπο με όλους τους συνταξιούχους να δώσουμε την απάντηση που αρμόζει σε όλους όσους μας εμπαίζουν με επιστολές, κοροϊδία και ψέματα ασύστολα.

Γυρίζουμε πίσω στον Υπουργό Εργασίας την επιστολή του, που ένα στόχο έχει.  Να σκύψουμε το κεφάλι. Να δεχθούμε την καταδίκη μας. Να δεχθούμε τις περικοπές.

Δηλώνουμε ότι

ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σημειώνουμε, ότι ήρθε στα χέρια μας ενημερωτικό σημείωμα συνδικαλιστικής οργάνωσης, που για άλλη μια φορά εφησυχάζει τους συνταξιούχους περιμένοντας λύση από τα πάνω. Ούτε μια αναφορά για αγωνιστική διεκδίκηση για κάλεσμα στον αγώνα.
Ο ρόλος τους ξεκάθαρος. Αυτό έκαναν ως συνδικαλιστές εκπροσωπώντας τους εργαζόμενους, αυτό  κάνουν και ως συνδικαλιστές εκπροσωπώντας τους  συνταξιούχους.
Οι συνταξιούχοι τους γυρίζουν την πλάτη, τους απαξιώνουν και συντάσσονται με τις Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις, την ΣΕΑ.

Στις 3/11/2016 θα βρεθούμε στο δρόμο, για να επιστρέψουμε μαζικά, αγωνιστικά την επαίσχυντη επιστολή του Υπουργού Εργασίας στον αποστολέα της.
Στις 24/11/2016 μαζί με το ταξικό εργατικό κίνημα, τα παιδιά και τα εγγόνια μας, επιστρέφουμε ως απαράδεκτα τα πορίσματά τους και τις συμφωνίες τους.



ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+