Στο πλευρό των αγροτών συνταξιούχοι από την Αθήνα
Στο πλευρό των αγροτών στο μπλόκο της Νίκαιας βρέθηκαν οι συνταξιούχοι της Αθήνας ύστερα από κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων.
Με το σύνθημα «Εδώ η εργατιά, εδώ και η αγροτιά, ο λαός παλεύει και δεν προσκυνά» οι απόμαχοι της δουλειάς εξέφρασαν τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη τους στους αγωνιζόμενους μικρομεσαίους αγρότες.
Στη συγκέντρωση εκ μέρους του μπλόκου της Νίκαιας χαιρέτισε ο Γιάννης Τσιούτρας, ο οποίος μίλησε για κοινό αγώνα της εργατιάς και της αγροτιάς απέναντι στην κυβερνητική πολιτική.
Την αναγκαιότητα του κοινού αγώνα επισήμανε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ Δήμος Κουμπούρης, τονίζοντας ότι μόνο με τους κοινούς αγώνες μπορούμε να τους εμποδίσουμε και να έχουμε κατακτήσεις.
Χαιρετισμό απηύθυνε και ο ΓΓ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Διονύσης Σβορώνος, ο οποίος κάλεσε σε πάλη ενάντια στην κατάργηση των δικαιωμάτων. Επιπλέον διαβάστηκε ψήφισμα του Συνδέσμου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Αττικής.
Η αντιπροσωπεία των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων πραγματοποίησε επίσης επίσκεψη συμπαράστασης και αλληλεγγύης στο μπλόκο που έχει στηθεί στον κόμβο της Ανθήλης.

Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+