ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1925

28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) 4–10677 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ.: 2103815177
FAX: 210 3801207


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Ο Σύνδεσμος συνταξιούχων δημοσίων υπαλλήλων (Δ.Υ.) Αθήνας  καταδικάζει την τρικομματική κυβέρνηση για την παρέμβασή της, μέσω του υπουργού Βρούτση, στα συνδικάτα.
Ο κλιμακούμενος το τελευταίο διάστημα αυταρχισμός της, με επιστρατεύσεις, επιτάξεις, ΜΑΤ, ποινικοποίηση των αγώνων, κτλ. έρχεται τώρα να συμπληρωθεί με τα σχέδιά της για απαγόρευση των απεργιών. Ουσιαστικά αυτό πάει να κάνει. Να μην μπορεί πρακτικά να προκηρυχθεί απεργία, να χτυπήσει και με αυτόν το τρόπο το συνδικαλιστικό κίνημα.
Οι συνταξιούχοι Δ.Υ της Αθήνας δεν μπορούν να ξεχάσουν ότι με τα ΜΑΤ στο παρελθόν, με αστυνομικές κλούβες να κλείνουν το δρόμο πρόσφατα, αντιμετωπίζει η κυβέρνηση και τις δικές μας κινητοποιήσεις.
Η τρικομματική κυβέρνηση είναι αυταρχική και αδίστακτη αλλά δεν μας φοβίζει. Από τους συνταξιούχους Δ.Υ. της Αθήνας και για τα μέτρα που πήρε και συνεχίζει να παίρνει εναντίον τους και για τον αυταρχισμό της που κλιμακώνει, θα εισπράξει την πληρωμή της.
Αυτή θα είναι (α) η συνέχιση με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα των αγώνων σε συντονισμό με τις ταξικές δυνάμεις, και (β) οι συνταξιούχοι Δ.Υ να γυρίσουν την πλάτη και στα τρία κόμματα (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) της συγκυβέρνησης, που με προμετωπίδα το «Νόμο και Τάξη» είναι αποφασισμένη να εξασφαλίσει τα κέρδη των αφεντικών της.

Να μην τους αφήσουμε να επεμβαίνουν  στη λειτουργία των συνδικάτων, να κουτσουρεύουν και να αλλοιώνουν το δικαίωμα στην απεργία.

Αθήνα 12/2/2013
 Το ΔΣ του Συνδέσμου.

Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+