ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Συνάδελφοι  Συνταξιούχοι,

Την Κυριακή 8 Μάη, από κοινού με την Ε.Τ., τα παιδία και τα εγγόνια μας, δίνουμε απάντηση στην ολομέτωπη επίθεση του κεφαλαίου των διαχειριστών του και του κράτους του ενάντια σε όλα μας τα δικαιώματα. Είμαστε όλοι στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ στις 10 το πρωί. 

Η ταξική απάντηση για την Πρωτομαγιά αποτελεί υποχρέωση και τιμή μνήμης στους ήρωες αγωνιστές, στους νεκρούς της τάξης μας. Αποτελεί υπόσχεση απ’ όλους εμάς ιδιαίτερα από την νέα γενιά πως ανυποχώρητα θα αγωνιζόμαστε μέχρι την τελική νίκη, την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.

Συνάδελφοι, η μαζική συμμετοχή μας είναι παράδειγμα προς τα παιδιά μας για τον μονόδρομο του αγώνα με την γραμμή της ρήξης και ανατροπής του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος.

Ωστόσο σήμερα, ο αποφασιστικός αγώνας, η κλιμάκωση του με την οργάνωση προετοιμασία και επιτυχία της επερχόμενης 48ωρης απεργίας μπορεί ως εφαλτήριο αντεπίθεσης να βάλει φρένο στην αντιλαϊκή επίθεση. Δεν πρέπει ο νόμος λαιμητόμος της αντιασφαλιστικής μεταρρύθμισης όπως και της φοροληστείας να ψηφιστεί. Κι αν ψηφιστεί, δεν πρέπει ποτέ να υιοθετηθεί στην λαϊκή συνείδηση.
Αντίθετα, αποφασιστικά, δυναμικά, συμμετέχοντας μαζικά στην πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση όπως και στην συγκέντρωση της 48ωρης απεργίας δηλώνουμε την ανυποχώρητη αποφασιστικότητα μας να συγκρουστούμε με την αντιλαϊκή πολιτική απ΄ όπου και αν προέρχεται, να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας.  Δεν κάνουμε πίσω από το αίτημα για

αποκατάσταση όλων των περικοπών στο εισόδημα μας.

να πάρουν πίσω τους νόμους λαιμητόμους.

Συνάδελφοι, όλοι στο Σύνταγμα στις 8 του Μάη, στις 10 το πρωί στην πρωτομαγιάτικη εκδήλωση. Θα ακολουθήσει Συναυλία Αλληλεγγυής «Ένα Τραγούδι για τον Πρόσφυγα».

Προσυγκέντρωση των συνταξιούχων στις 9 το πρωί στην Ομόνοια.

Με ταξική ενότητα με ενδυνάμωση της λαϊκής συμμαχίας όλων όσων πλήττονται από την ίδια μονοπωλιακή πολιτική σηκώνουμε την σημαία του αγώνα διεκδικώντας όλα όσα μας ανήκουν ως μοναδικούς παραγωγούς του πλούτου, για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας.

ΟΛΟΙ στην Συγκέντρωση

ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος                                                                Η Γραμματέας



Η Σούλα Ακζώτη                                               Λουκία Κουτσιλέου

Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+