ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ










ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



          Στις 1/12/10 ο Σύνδεσμός Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Αθήνας είχε την εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση για τη νέα περίοδο, Νοέμβρη 2010 μέχρι Οκτώβρη 2013.

          Ο Σύνδεσμός μας ενταγμένος στη δύναμη του ΠΑΜΕ, δεν έλλειψε από τις πολύμορφες κινητοποιήσεις που αναπτύχθηκαν με την γραμμή της ρήξης και της ανυπακοής, για την απόκρουση της σφοδρής επίθεσης που δέχονται η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα.
          Στην ίδια γραμμή δράσης ο Σύνδεσμος θα κινηθεί και το επόμενο διάστημα, θα είναι παρών στους ταξικούς αγώνες που δυναμώνουν όσο η επίθεση στα δικαιώματά μας μεγαλώνει και καλεί  όλους τους συνταξιούχους να συσπειρωθούν στο σύνδεσμό μας και μαζί με την κοινωνική συμμαχία ( ΠΑΜΕ, ΠΑΣΕΒΕ, ΠΑΣΥ, ΜΑΣ και ΟΓΕ), να απαντήσουν δυναμικά.
          Στις εκλογές αυτές όπως και στις προηγούμενες οι συνταξιούχοι ΔΥ Αθήνας, αναγνωρίζοντας τον πρωτοπόρο  ρόλο της Ενωτικής Κίνησης Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων ( ΕΚΣΔΥ ) στο συνταξιουχικό κίνημα, την ανέδειξε πρώτη δύναμη που κατέλαβε τις 8 από τις 9 έδρες του ΔΣ. Την 9η έδρα κατέλαβε η Αγωνιστική Λαϊκή Κίνηση Πολιτικών Συνταξιούχων.

          Το 2011 να είναι πιο αγωνιστικό, πιο διεκδικητικό.

Για Το ΔΣ
Η Πρόεδρος                                                                   Η Γραμματέας


Σούλα Ακζώτη                                                     Λουκία Κουτσιλέου

Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+