ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


        ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
        ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
      ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ – ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1925
       28ης  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (ΠΑΤΗΣΙΩΝ) 4 – 106 77 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ / FAX   210 3815177 
                                            ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
        
Συνταξιούχε του Δημοσίου
  Πάρε μέρος στη συγκέντρωση του συντονιστικού συνταξιουχικών Οργανώσεων ΙΚΑ-ΕΛΤΑ-ΔΗΜΟΣΙΟΥ(ΠΟΠΣ) -ΟΣΕ-ΟΑΕΕ-ΝΑΤ-ΟΤΑ, που προκηρύχθηκε για τις 10 Φεβρουαρίου,    και ώρα 10 πμ, στο Σύνταγμα

     Βοήθησε με τη παρουσία σου στη  κλιμάκωση των αγώνων
Σήμερα, που η φτώχεια και η εξαθλίωση γενικεύονται και παίρνουν μόνιμα χαρακτηριστικά επιβάλλεται να οργανωθεί η απόκρουση της ολομέτωπης αυτής επίθεσης που δεχόμαστε. Εμείς οι συνταξιούχοι υιοθετούμε όλους τους στόχους πάλης του ταξικού κινήματος γιατί εμάς μας ενδιαφέρει πως θα ζήσουν και τα παιδιά μας, οι συγγενείς μας, οι γύρω μας, τι μέλλον περιμένει τα εγγόνια μας, τη νεολαία. Να συμβάλουμε ώστε να δυναμώσει η πάλη για την προστασία των ανέργων, για την υγεία του λαού, για τις Κλαδικές Συλλογικές Συμβάσεις, για τους μισθούς, για τις συντάξεις, για την ασφάλιση, για την ακρίβεια, κ.λπ.
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ - ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Γράψου αμέσως στο Σωματείο μας
 (Διεύθυνση και τηλέφωνο επικοινωνίας αναγράφονται στον τίτλο της ανακοίνωσης).
 Μην εμπιστεύεσαι την οργάνωση της αντίστασης και της πάλης σου σε συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες, τύπου ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-ΠΟΠΣ.
Πύκνωσε τις γραμμές μας
Η γενικευμένη λαϊκή αγανάκτηση να μετατραπεί σε  αγωνιστική δύναμη. Να οργανώσουμε καλύτερα την αντίσταση και αντεπίθεσή μας και μέσα από τις συνεργαζόμενες συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ-ΕΛΤΑ-ΔΗΜΟΣΙΟΥ(ΠΟΠΣ)-ΟΣΕ-ΟΑΕΕ-ΝΑΤ-ΟΤΑ και μέσα από το  συντονισμό της δράση μας με το ΠΑΜΕ.
Να δώσουμε περήφανη και ταξική απάντηση στο μαύρο μέτωπο πλουτοκρατίας, κυβέρνησης, κομμάτων του ευρωμονοδρόμου, Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Να διεκδικήσουμε τον άλλο δρόμο ανάπτυξης, με γνώμονα τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες. Να δυναμώσει η ελπιδοφόρα και πανίσχυρη κοινωνική συμμαχία της νίκης.


Συνταξιούχε του Δημοσίου
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ - ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Γράψου αμέσως στο Σωματείο μας
 (Διεύθυνση και τηλέφωνο επικοινωνίας αναγράφονται στον τίτλο της ανακοίνωσης).

Μην εμπιστεύεσαι την οργάνωση της αντίστασης και της πάλης σου σε συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες, για παράδειγμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων  (Π.Ο.Π.Σ.) , που προώθησε και ψήφισε τελικά (κατά πλειοψηφία) στο προηγούμενο Συνέδριό της, πρόταση να διατεθούν από τα αποθεματικά των ταμείων των Συλλόγων-Συνδέσμων συνταξιούχων δημοσίων υπαλλήλων όλης της χώρας χρήματα και να κατατεθούν στον ειδικό λογαριασμό που άνοιξε η κυβέρνηση, με πρωτοβουλία του προέδρου της Βουλής, για να… «σωθούμε από τη χρεοκοπία»! Πρόσφατα πρότεινε, δια μέσου του προέδρου της, στη διοίκηση του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων (ΜΤΠΥ) την αναστολή (;) πληρωμής του δώρου από το μέρισμα 200.000 συνταξιούχων του δημοσίου, πρόταση που τελικά υλοποιήθηκε!, οι συνταξιούχοι δεν πήραμε το δώρο μας από το ΜΤΠΥ και  όλα αυτά
στη λογική του μικρότερου κακού, «..για να μη χρεωκοπήσει το Ταμείο..», όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΠΣ

Συνταξιούχε του Δημοσίου
Πύκνωσε τις γραμμές μας 
Η λαϊκή αγανάκτηση να μετατραπεί σε  αγωνιστική δύναμη. Να οργανώσουμε καλύτερα την αντίσταση και αντεπίθεσή μας και μέσα από τις συνεργαζόμενες συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ-ΕΛΤΑ-ΔΗΜΟΣΙΟΥ(ΠΟΠΣ)-ΟΣΕ-ΟΑΕΕ-ΝΑΤ-ΟΤΑ και μέσα από το  συντονισμό της δράση μας με το ΠΑΜΕ.
Να κάνουμε πιο μαζικά, πιο μαχητικά τα πανσυνταξιουχικά συλλαλητήριά μας. Να δώσουμε με τους μαζικούς αγώνες μας στο πλάϊ των εργαζομένων, των ανέργων, των γυναικών, της νεολαίας, όλοι μαζί, περήφανη και ταξική απάντηση στο μαύρο μέτωπο πλουτοκρατίας, κυβέρνησης, κομμάτων του ευρωμονόδρομου, Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 Να διαμορφωθεί ένα κοινό μέτωπο πάλης εργατών (ΠΑΜΕ), αυτοαπασχολούμενων και μικρών βιοτεχνών, εμπόρων (ΠΑΣΕΒΕ), μικρομεσαίων αγροτών (ΠΑΣΥ), σπουδαστών (ΜΑΣ), γυναικών (ΟΓΕ), που συνεχώς να διευρύνεται, να προβάλλει πιο δυναμικά η ελπιδοφόρα και πανίσχυρη κοινωνική  συμμαχία της νίκης.

Πάρε μέρος στη συγκέντρωση του συντονιστικού συνταξιουχικών Οργανώσεων ΙΚΑ-ΕΛΤΑ-ΔΗΜΟΣΙΟΥ(ΠΟΠΣ) -ΟΣΕ-ΟΑΕΕ-ΝΑΤ-ΟΤΑ, που προκηρύχθηκε
για τις 10 Φεβρουαρίου,    και ώρα 10 πμ, στο Σύνταγμα





Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+