ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ


  ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
       ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ  ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1925

28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) 4 -Τ.Κ:10677 ΑΘΗΝΑ       Τηλ. 2103815177 Fax 2103801207 
Email: posyndyaHYPERLINK "mailto:posyndya@gmail.com"@HYPERLINK "mailto:posyndya@gmail.com"gmailHYPERLINK "mailto:posyndya@gmail.com".HYPERLINK "mailto:posyndya@gmail.com"com                                      Ιστότοπος: posyndya.blogspot.com


                                      Κ Α Λ Ε Σ Μ Α

Συνάδελφοι,
ΟΛΟΙ την Πέμπτη 27/2 στις 6.30 μ.μ. στα Προπύλαια στο συλλαλητήριο ενάντια στο νομοσχέδιο Κατρούγκαλου – Βρούτση που ψηφίζεται και ενσωματώνει όλους τους προηγούμενους νόμους και τα αντιασφαλιστικά μέτρα. Και τούτη  η Κυβέρνηση βάζει την υπογραφή της για να καταργήσει ότι έχει απομείνει από την  κοινωνική ασφάλιση.

Οι συντάξεις όχι  μόνο δεν αυξάνονται, αλλά καρατομούνται περαιτέρω.
Αφήνει ανοιχτή την πόρτα για νέα πιο επώδυνα μέτρα με καθοριστικούς παράγοντες το δημοσιονομικό και δημογραφικό. Το προσδόκιμο ζωής προσδιορίζει την ηλικία συνταξιοδότησης των νέων συνταξιούχων και πάνω από τα 70 χρόνια.

Τρίβουν τα χέρια τους οι ασφαλιστικές εταιρείες και οι επιχειρηματικοί όμιλοι αφού με τους τρεις πυλώνες  ανοίγουν διάπλατα οι πόρτες για ιδιωτική ασφάλιση και επαγγελματικά ταμεία.

Ο κάθε εργαζόμενος θα έχει την ατομική ευθύνη για μια προνοιακή σύνταξη καθώς συνεχής θα είναι η μείωση της κρατικής συνταξιοδοτικής δαπάνης και της χρηματοδότησης για τη βιωσιμότητα του συστήματος.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

                                                Για το Δ.Σ.
                   Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+