ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 14.4.20




ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ  ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1925
28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) 4 -Τ.Κ:10677 ΑΘΗΝΑ     
Email: posyndyaHYPERLINK "mailto:posyndya@gmail.com"@HYPERLINK "mailto:posyndya@gmail.com"gmailHYPERLINK "mailto:posyndya@gmail.com".HYPERLINK "mailto:posyndya@gmail.com"com      Ιστότοποςposyndya.blogspot.com

ΑΘΗΝΑ 14.4.2020

ΠΡΟΣ: Όλους τους Συνταξιούχους Δημοσίου

Συνάδελφοι συνταξιούχοι,
Την ώρα που θησαυρίζουν οι ιδιοκτήτες των Super Market και οι άλλοι μεγαλοεπιχειρηματίες του κλάδου των τροφίμων, οι εργαζόμενοι, τα παιδιά μας είναι εκτεθειμένα στην πρώτη γραμμή του κινδύνου.

Οι μεγαλοστομίες και τα ευχαριστώ δεν μπορούν να προστατέψουν αυτούς που εργάζονται σε συνθήκες γαλέρας.

Περισσεύει η υποκρισία για ψυχολογική υποστήριξη όταν αυτό που απαιτείται άμεσα είναι η διαφύλαξη της υγείας τους από τον δολοφονικό ιό, από την ένταση της εκμετάλλευσης και την αντιλαΐκή πολιτική .

Κανένας συνταξιούχος δεν είναι ασφαλής επειδή βρίσκεται σε αναγκαία καραντίνα όταν κινδυνεύουν τα παιδιά και τα εγγόνια του.

Την Τετάρτη 15 Απρίλη μέρα δράσης στα Super Market, ενώνουμε την φωνή μας, με την φωνή των παιδιών μας για διεκδίκηση μέτρων προστασίας των εργαζόμενων. Απαιτούμε :

  •        Να σταματήσει τώρα η εκμετάλλευση των εργαζομένων
  •     Να γίνουν χωρίς χρονοτριβή τα τεστ της ιχνηλάτης του κορωνοΐου
  •     Να παρθούν όλα τα μέτρα προστασίας
  •    Να προσληφθεί προσωπικό για να καλυφθούν τα κενά με θέσεις πλήρους απασχόλησης με 8ωρη εργασία, 5νθήμερο και όλες οι συμβάσεις παλιές και νέες να γίνουν αορίστου χρόνου
  •        Να δοθεί τώρα έκτακτο επίδομα ανθυγιεινής εργασίας


Συνάδελφοι,

Δεχόμαστε αναγκαστικά την καραντίνα.
Είμαστε σήμερα αναγκαστικά πειθαρχημένοι με τα μέτρα αφού για το σύστημα υγείας αποτελούμε βάρος, όσο δεν μπορεί αυτό το σύστημα να μας προστατέψει όλους μας.
Αυτή η πολιτική όμως που διαχρονικά αδιαφορεί για την ζωή μας θα ενταθεί μετά την καραντίνα, τώρα μας προετοιμάζουν για μέτρα που θα απαιτηθούν για την ανάκαμψη της οικονομίας μας.

Το μήνυμα που στέλνουμε :
« Είναι πολύ αργά για να μας διδάξουν και να μάθουμε την υποταγή και την πειθαρχία, στην αντιλαΐκή πολιτική, στα μέτρα που καταδυναστεύουν την ζωή μας»

Συνάδελφοι, εργαζόμενοι, Καλή Δύναμη
Όλοι μαζί στη μάχη για τις σύγχρονες ανάγκες μας

Για το ΔΣ
Η Πρόεδρος       Η Γ. Γραμματέας
Σ,Ακζώτη              Λ. Κουτσιλέου

Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+