ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ COSCO

 

       ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ 

ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ  ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1925

28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) 4 -Τ.Κ:10677 ΑΘΗΝΑ       Τηλ. 2103815177 Fax 2103801207 

Email: posyndya@gmail.com                                      Ιστότοποςposyndya.blogspot.com

 

ΑΘΗΝΑ 3.11.2021

 

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

 

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίου, εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του, μαζί με εκατοντάδες εργατικά σωματεία, στο συνεχιζόμενο αγώνα των εργαζόμενων στις προβλήτες της  COSCO στον Πειραιά, οι οποίοι συσπειρωμένοι στο σωματείο τους, συνεχίζουν το μεγάλο απεργιακό τους αγώνα με επιτυχία, για τον άδικο χαμό του συναδέλφου τους Δημήτρη Δαγκλή, εξαιτίας της έλλειψης μέτρων προστασίας στους χώρους δουλειάς.

Αγωνίζονται κόντρα στην τρομοκρατία, τις απειλές της εργοδοσίας της  COSCO, των εφοπλιστών και των άλλων επιχειρηματικών ομίλων που λυμαίνονται το λιμάνι.

Με τον αγώνα τους οι εργαζόμενοι αποκάλυψαν το εργοδοτικό έγκλημα του τραγικού θανάτου του συναδέλφου τους και δηλώνουν πως δεν θα σταματήσουν μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι να δικαιωθούν όλα τα αιτήματά τους που είναι κυρίως η ασφάλεια στην δουλειά και η ΣΣΕ παρότι έχουν κερδίσει ως τώρα την αναγνώριση του σωματείου τους, την δέσμευση της εταιρείας για επιτροπή υγιεινής και ασφάλειας, την ανάδειξη των προβλημάτων τους ευρύτερα κλπ.

Από όσα έχουν κερδίσει έως σήμερα αποδεικνύεται η ανάγκη να μαζικοποιηθεί ανυποχώρητα παρά πέρα ο αγώνας και με αποφασιστικότητα, ανυποχώρητα να διεκδικηθεί η δικαίωση των αιτημάτων των εργαζομένων.

Συνάδελφοι, οι συνταξιούχοι στον δίκαιο αγώνα σας θα βρίσκονται κοντά σας.

Το ΔΣ

Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+