ΕΚΣΔΗ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ 0,20ΕΥΡΩ

 

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΕΚΣΔΗ)

Αθήνα 20/9/22

Προς

Τα μέλη του Συνδέσμου των

Συνταξιούχων Δημοσίου Αττικής

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Συνάδελφοι,

Την Τρίτη 20 Σεπτέμβρη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των ΔΣ των Πρωτοβάθμιων Συλλόγων όλων των Συνταξιουχικών Οργανώσεων που οργάνωσε η ΣΕΑ.

Στη Σύσκεψη αποφασίστηκε παράσταση διαμαρτυρίας μας την Πέμπτη 22/9/22 στις 10.30 το πρωΐ στο Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου  29 ) για την άμεση απόδοση των συνδρομών των 0,20Ευρώ, που με την θέλησή μας καταβάλλουμε όλοι οι συνταξιούχοι για τις λειτουργικές ανάγκες των οργανώσεών μας. Αυτές οι συνδρομές παράνομα παρακρατούνται από το 2018.

Οι συνδρομές αυτές δεν είναι «πόρος», είναι δικά μας χρήματα για την λειτουργία των Συλλόγων μας, την ανάπτυξη του κινήματος για την διεκδίκηση των αιτημάτων μας.

Θεωρούμε την μη απόδοση των 0,20Ευρώ στις δικαιούχες οργανώσεις σκόπιμη. Σχετίζεται με την προσήλωση της Κυβέρνησης και όλων των άλλων αστικών πολιτικών δυνάμεων σε μια πολιτική που κάθε άλλο παρά τα συμφέροντά μας ικανοποιεί που είναι «κομμένη και ραμμένη» στα συμφέροντα της μεγαλοεργοδοσίας και των επιχειρηματικών ομίλων.

Η υλοποίηση της πολιτικής αυτής, προΰποθέτει ανενεργά σωματεία και  χτύπημα της συνδικαλιστικής δράσης. Αυτός είναι ο λόγος τόσο των αντισυνδικαλιστικών νόμων όσο και του οικονομικού στραγγαλισμού των συνδικαλιστικών οργανώσεων.

Συνάδελφοι, Δεν πάει άλλο.

Αγωνιστικά θα διεκδικήσουμε την ικανοποίηση όλων μας των αιτημάτων

Την Πέμπτη 22 Σεπτέμβρη στις 10.30 το πρωΐ εκτός από τα ΔΣ των Συνδέσμων είμαστε όλοι παρόντες για να διατρανώσουμε την απαίτησή μας, για την ικανοποίηση του αιτήματός μας, την άμεση απόδοση των 0,20Ευρώ στις οργανώσεις.

Για την ΕΚΣΔΗ 

Σ. Ακζώτη

Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+