Αγωνιστικές Κινητοποιήσεις 21 Μαϊου 2015

                                                                                                   
                                                                                    Αθήνα 21 Μαϊου 2015
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες/λφοι συνταξιούχοι του Δημοσίου

Οι ταξικές δυνάμεις (ΠΑΜΕ) αποφάσισαν να οργανώσουν πανελλαδικά συλλαλητήρια  σε όλη τη χώρα στις 11 Ιουνίου 2015, προετοιμάζοντας ταυτόχρονα απεργιακή απάντηση, μέσα στον Ιούνη, στη αντιλαϊκή νέα συμφωνία που «ψήνεται» ανάμεσα στη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και στους «θεσμούς», όπως βάφτισαν σήμερα την Τρόϊκα, δηλαδή την ΕΕ, την Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα και το ΔΝΤ.

Το ΔΣ του Συνδέσμου μας συνεδρίασε στις 20 Μαϊου 2015 και αποφάσισε ομόφωνα:
(α) Τη συμμετοχή μας στο Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ εδώ στην Αθήνα, στην Ομόνοια, ώρα 7.30 μμ.
(β) Για την καλύτερη προετοιμασία και τη μαζική και αγωνιστική συμμετοχή των μελών του Συνδέσμου μας σε αυτό, πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης στα Γραφεία μας, Πατησίων 4, 1ος όροφος, Γρ. 13, στις 28 Μαϊου 2015 και ώρα 10.30 πμ.
(γ) Το ΔΣ εκτίμησε άλλη μια φορά ότι ο συντονισμός της δράσης εργαζομένων, αυτοαπασχολούμενων ΚΑΙ συνταξιούχων, όλων όσων πλήττονται από τη φιλομονοπωλιακή πολιτική των «μνημονίων» που ακολουθεί και η νέα συγκυβέρνηση, είναι η βασική προϋπόθεση για να έχουν αποτέλεσμα οι αγώνες όταν θα μεγαλώσει  και δυναμώσει αυτή η δράση. Για αυτό και συμμετέχουμε σε όλες τις κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ και της ΣΕΑ.





Στη ΓΣ εκτός από την ενημέρωση θα ληφθούν και αποφάσεις για το πώς θα κινητοποιούνται όσο το δυνατόν περισσότεροι συνταξιούχοι σε συλλαλητήρια, απεργιακές συγκεντρώσεις που διοργανώνονται από τα εργατικά σωματεία και άλλες μορφές αγώνα, με τη γραμμή της ρήξης και της ανατροπής. Η ενεργοποίηση της ομάδας δράσης, όπως και των σωματειακών επιτροπών που λειτουργούν στα πλαίσια του Συνδέσμου  θα παίξουν σημαντικό ρόλο για τη συμμετοχή των μελών μας στη δράση.
Στις 23 Ιουνίου 2015, στις 6.00 μμ. στα Προπύλαια, θα πραγματοποιηθεί η πανελλαδική πανσυνταξιουχική συγκέντρωση που οργανώνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές  Οργανώσεις (ΣΕΑ). Θα ακολουθήσει πορεία προς συνάντηση του Πρωθυπουργού.
Είμαστε σε ετοιμότητα για αγωνιστική απάντηση.
Ούτε βήμα πίσω από το αίτημα για ανάκληση όλων των απολεσθέντων.
Για κατάργηση όλων των αντιλαϊκών νόμων

Για το ΔΣ
Η Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας

Σούλα Ακζώτη Λουκία Κουτσιλέου


Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+