Σύσκεψη για οργάνωση του αγώνα ενάντια στις νέες περικοπές συντάξειων και επιδομάτων


Σύσκεψη σήμερα Πέμπτη 31 Αυγούστου διοργανώνει η Γραμματεία της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ) με στόχο την οργάνωση των αγώνων ενάντια στις νέες περικοπές σε αναπηρικές συντάξεις και επιδόματα των ΑΜΕΑ. Η σύσκεψη θα γίνει στις 7 μ.μ. στα γραφεία της ΣΕΑΑΝ, Χαλκοκονδύλη 37, στο 2ο όροφο.
Το κάλεσμα έχει ως εξής:
«Είμαστε σε θέση μάχης! Ενάντια στις νέες περικοπές σε επιδόματα και συντάξεις αναπηρίας. Ενάντια στην υποχρηματοδότηση της Yγείας, Πρόνοιας και Ειδικής Αγωγής.
Παίρνουμε όλοι μέρος στη σύσκεψη της Γραμματείας της ΣΕΑΑΝ την Πέμπτη 31 του Αυγούστου στις 7 μ.μ. στα γραφεία μας, Χαλκοκονδύλη 37 στο 2ο όροφο.
Σχεδιάζουμε τους επόμενους αγώνες ενάντια στα νέα βάρβαρα μέτρα της κυβέρνησης. Οργανώνουμε την απάντησή μας απέναντι στις νέες περικοπές που έρχονται σε αναπηρικές συντάξεις και επιδόματα των ΑΜΕΑ.
Διεκδικούμε την:
  • Άμεση καταβολή εδώ και τώρα όλων των οφειλόμενων από τον ΕΟΠΥΥ σε γονείς και ασθενείς για τις θεραπείες τους με την κατάθεση των δικαιολογητικών, ώστε να μπορέσουν να ξεκινήσουν όλα τα παιδιά κανονικά τις θεραπείες τους από το Σεπτέμβρη.
Απαιτούμε:
  • Κάλυψη 100% από τον κρατικό προϋπολογισμό όλων των θεραπειών που έχουν ανάγκη τα παιδιά με αναπηρίες και χρόνιες παθήσεις.
  • Να ανοίξουν κανονικά όλα τα ειδικά σχολεία πλήρως στελεχωμένα με το απαραίτητο βοηθητικό και επιστημονικό προσωπικό.
  • Να σταματήσει η σφαγή των ΚΕΠΑ.
  • Να ιδρυθούν τώρα κρατικές δομές με δωρεάν υπηρεσίες Υγείας, Πρόνοιας, Ειδικής Αγωγής.
  • Κανένας ανάπηρος και χρονίως πάσχοντας χωρίς τα αναγκαία για να ζήσει (επίδομα, σύνταξη αναπηρίας).
  • Κάτω τα χέρα από τα επιδόματα και τις συντάξεις αναπηρίας».

Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+