1η Μάη μέρα της παγκόσμιας εργατικής τάξης




ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ 
26/4/2018

ΠΡΟΣ             Ολους τους συνταξιούχους Δημοσίου Αττικής

1η ΜΑΗ 2018

ΛΕΜΕ              ΟΧΙ στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και επεμβάσεις

  ΟΧΙ στην περικοπή των συντάξεων και δικαιωμάτων

                        ΟΧΙ στην υποβάθμιση της ζωής μας , την ζωή των οικογενειών μας.

Συμμετέχουμε μαζικά δυναμικά στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα, στις 10 το πρωί.

1η Μάη μέρα της παγκόσμιας εργατικής τάξης.

Κλιμακώνουμε τους αγώνες μας τιμώντας τις εργάτριες του Σικάγο το 1886, τους καπνεργάτες του Μάη του 36, τους διακόσιους της Καισαριανής, όλους όσους θυσιάστηκαν για μια ζωή με δικαιώματα στη δουλειά, στο μεροκάματο, στις κοινωνικές παροχές. Για ένα κόσμο χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, χωρίς πολέμους, φτώχεια, προσφυγιά.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , το επόμενο διάστημα θα εφαρμόσει όλους τους μέχρι τώρα προνομοθετημένους νόμους προσθέτοντας και νέους, με καταστρεπτικές συνέπειες στη ζωή μας, με συντάξεις, προνοιακά επιδόματα, με ανύπαρκτες κοινωνικές παροχές, καρατόμηση του αφορολόγητου και άλλα.

Ταυτόχρονα η κυβέρνηση εμπλέκει μέρα με τη μέρα όλο και πιο βαθειά την χώρα μας στα ιμπεριαλιστικά σχέδια για λογαριασμό των ντόπιων και ξένων επιχειρηματικών ομίλων. Στο ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου θα κληθούν τα παιδιά μας να θυσιαστούν για ξένα με τις σύγχρονες ανάγκες μας συμφέροντα.

Είμαστε αποφασισμένοι να μην το επιτρέψουμε. Με την συμμετοχή μας στους αγώνες ενισχύουμε την πάλη της εργατικής τάξης, δυναμώνουμε την συμμαχία όλων όσων χτυπιούνται από την ίδια μονοπωλιακή, ιμπεριαλιστική πολιτική.

Δυναμώνουμε το σωματείο μας, οργανώνουμε την πάλη μας ενάντια στην αντιλαική-αντεργατική-αντισυνταξιουχική πολιτική, ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και στους πολέμους.

Απαιτούμε: Κανένας επανυπολογισμός σε κύριες και επικουρικές συντάξεις.  Οχι στην κατάργηση της προσωπικής διαφοράς. Αποκατάσταση όλων των απωλειών. Κατάργηση όλων των αντιλαικών νόμων. Όχι στα μέτρα της 4ης αξιολόγησης

ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ

ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ – ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ

ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+