ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ


                                        
       28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) 4–10677 ΑΘΗΝΑ   Τηλ. 2103815177 Fax 2103801207 
Email: posyndya@gmail.com Ιστότοπος : posyndya.blogspot.com
   
              Αθήνα 18 Νοεμβρίου 2019
                                                                                    
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΚΛΟΓΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ   ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Με απόφαση της 17/09/2019 συνεδρίασης του Δ.Σ., αποφασίστηκε η πραγματοποίηση της εκλογαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσής μας.
 Καλούνται τα μέλη του Συνδέσμου Συνταξιούχων ΔΥ της Αθήνας, σύμφωνα με την απόφασή  και  το άρθρο 12 του καταστατικού, να συμμετέχουν στην  Εκλογαπολογιστική Γενική Συνέλευση, την Πέμπτη 28/11/2019 και ώρα 10.30 π.μ. στην αίθουσα του ΤΕΕ (Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος), Νίκης 4 - 1ος όροφος, στο Σύνταγμα.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η ΓΣ θα επαναληφθεί οριστικά την επόμενη Δευτέρα 05/12/2019, στον ίδιο τόπο και χρόνο με όσα μέλη είναι παρόντα.

Τα θέματα της ΓΣ είναι:

Θέμα 1ο
α. Απολογισμός δράσης του απερχόμενου ΔΣ.
β. Οικονομικός Απολογισμός.
γ.  Προγραμματισμός δράσης.
δ. Ερωτήσεις – τοποθετήσεις μελών - ψηφοφορίες



Θέμα 2ο .
Εκλογή Οργάνων του Συνδέσμου μας
α) ανάδειξη νέου ΔΣ
β) ανάδειξη νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής
γ) ανάδειξη αντιπροσώπων για την ΠΟΠΣ.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν σύμφωνα με το άρθρο 14 του καταστατικού του Συνδέσμου και τις τροποποιητικές διατάξεις του 1264/82  με το σύστημα της απλής αναλογικής, οι δε υποψηφιότητες υποβάλλονται τρεις (3) ημέρες πριν από τη ΓΣ. της 28/11/2019. Οι υποψηφιότητες θα γίνουν δεκτές έως και την Δευτέρα, 25/11/2019, στα γραφεία του Συνδέσμου, με τη μορφή ψηφοδελτίων, συνδυασμών ή μεμονωμένων υποψηφίων.
Για τη συμμετοχή στις εργασίες της ΓΣ απαραίτητα είναι τα προβλεπόμενα από το άρθρο 11 του καταστατικού (ταυτότητα ή βιβλιάριο ασθενείας, ή άλλο αποδεικτικό έγγραφο π.χ. δίπλωμα οδήγησης, διαβατήριο κ.λ.π.).
Σημειώνεται ότι νέα μέλη μπορούν να γραφτούν  στο Σύνδεσμο μέχρι και την ημέρα της διεξαγωγής της  ΓΣ και να λάβουν μέρος στην εκλογική διαδικασία

Συνάδελφοι,
Στις σημερινές συνθήκες, γενικευμένης βάρβαρης αντισυνταξιουχικής – αντιλαϊκής επίθεσης, η ενεργός συμμετοχή όλων μας, αποτελεί προϋπόθεση για την αγωνιστική διεκδίκηση των αιτημάτων  μας και ανατροπή της εφαρμοζόμενης αντιλαϊκής πολιτικής.
Συμμετέχουμε μαζικά και ουσιαστικά στις εργασίες της Γ.Σ. ώστε η συζήτηση που θα αναπτυχθεί να είναι γόνιμη και οι αποφάσεις για την επόμενη τριετία να είναι αποτέλεσμα συλλογικών διαδικασιών.
Δεν περιοριζόμαστε στην τυπική υπερψήφιση ή όχι του απολογισμού της δράσης του απερχόμενου Δ.Σ.
Στο επίκεντρο της συζήτησης, εκτός από τα καυτά θέματα της επανάκτησης απωλειών-κεκτημένων και ιδιαίτερα της Ασφάλισης-υγείας-πρόνοιας- συντάξεις, για άλλη μια φορά θα πρέπει να τεθεί το θέμα της ανασύνταξης του κινήματος των συνταξιούχων, με τα μέλη μας αποφασισμένα να μπουν μπροστά, αναγνωρίζοντας ότι τίποτα δεν αλλάζει, τίποτα δεν χαρίζεται αν δεν το διεκδικήσουμε αγωνιστικά, δυναμικά.
Παλεύουμε για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Η ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σούλα Ακζώτη                                                       Λουκία Κουτσιλέου

Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+