Το νέο Δ.Σ που προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες του Συνδέσμου, εύχεται σε όλα τα μέλη Καλή Χρονιά, δύναμη και υγεία για πιο μαζικούς και αποτελεσματικούς αγώνες.


https://lh3.googleusercontent.com/WNQ07djrcGx_TO6TvmvdZ-8Pf1xia5vFvRbpSP9asKqLZz2sYo_gLCSB_XACzVtF8ggUi6zfprPnCiM1M3EHWphXHcIBoe8bdTFTBp8H_xvB8Vih5LVlacXamk1B1BM3MRWJP5r7zFN75FY-zAΣΥΝΔΕΣΜΟΣ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ 
ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ  ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1925
28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) 4 -Τ.Κ:10677 ΑΘΗΝΑ       Τηλ. 2103815177 Fax 2103801207 
Email: posyndya@gmail.com                                      Ιστότοποςposyndya.blogspot.com

                                                                                             Αθήνα   30/12/2019 

Το νέο Δ.Σ που προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες του Συνδέσμου, εύχεται σε όλα τα μέλη Καλή Χρονιά, δύναμη και υγεία για πιο μαζικούς και αποτελεσματικούς αγώνες.
Το διάστημα που πέρασε, δώσαμε μάχη για τις αρχαιρεσίες χωρίς να κάνουμε πίσω από την οργάνωση και συμμετοχή των συνταξιούχων στους καθημερινούς αγώνες,  στις κινητοποιήσεις για την επανάκτηση των απωλειών και την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας.
Η ΓΣ μας στις 5/12/2019 ήταν η μαζικότερη όλων των προηγούμενων,  ως αποτέλεσμα της συλλογικής δράσης μας και των κινητοποιήσεων μας αυτοτελώς, αλλά και σε συντονισμό με την ΣΕΑ, και το εργατικό κίνημα.
Οι εργασίες στη ΓΣ δεν περιορίστηκαν στην τυπική ψήφιση του απολογισμού της δράσης του απερχόμενου ΔΣ, αλλά αναπτύχθηκε και γόνιμη συζήτηση και πάρθηκαν αποφάσεις συλλογικά  για το πρόγραμμα δράσης της επόμενης τριετίας.
Στο επίκεντρο της συζήτησης εκτός από το καυτό θέμα της Κοινωνικής Ασφάλισης (υγεία, πρόνοια, συντάξεις), της επανάκτησης των απωλειών, για άλλη μια φορά τέθηκε το θέμα της ανασύνταξης του κινήματος των συνταξιούχων δημοσίου, με τη γραμμή της ρήξης και ανατροπής που πρέπει να συνεχιστεί, κόντρα στις συντηρητικές αντιλήψεις της πλειοψηφίας του ΔΣ της ομοσπονδίας και πολλών συνδέσμων.
Το νέο ΔΣ, με όλα τα ενεργά μέλη του, είναι αποφασισμένο να μπει μπροστά, για την ακόμα μεγαλύτερη ισχυροποίηση του Συνδέσμου, την συνέχιση της οργάνωσης των συνταξιούχων, την επίτευξη των στόχων μας για όλα τα θέματα που μας αφορούν, την κλιμάκωση  της ταξικής πάλης ενάντια στις προκλήσεις της κλιμακούμενης αντιλαικής αντεργατικής αντισυνταξιουχικής επίθεσης όλων των αστικών δυνάμεων.
Η τελευταία Πανελλαδική κινητοποίηση στις 14 Δεκέμβρη, που πραγματοποιήθηκε με δύσκολες καιρικές συνθήκες κάτω από βροχή και αέρα, έδειξε την αποφασιστικότητά μας για συνέχιση του αγώνα.
Δηλώσαμε ότι δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω :
-         Aπό την διεκδίκηση και αποκατάσταση όλων των απωλειών.
-         Την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας.
Μπροστά μας έχουμε το καταστατικό και εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της ομοσπονδίας που πρέπει να πραγματοποιηθεί τον Μάρτη του 2020.
Οι αντιπρόσωποι που εκλέχθηκαν και όσοι θα εκλεχθούν από τους άλλους συνδέσμους  με τη δική μας γραμμή και άποψη, θα δώσουν την μάχη για την αλλαγή συσχετισμών στο κίνημα των Συνταξιούχων Δημοσίου, με το δυνάμωμα της γραμμής της ρήξης και ανατροπής,  την ισχυροποίηση της ΣΕΑ, την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων σε συντονισμό με το εργατικό κίνημα
Συνάδελφοι Καλή Δύναμη και Καλή Χρονιά

Για το ΔΣ
Η Πρόεδρος     Η Γ.Γραμματέας
Σ. Ακζώτη          Λ. Κουτσιλέου


ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΣ
Σούλα Ακζώτη                  Πρόεδρος
Γιάννης Νάκης                 Αντιπρόεδρος
Λουκία Κουτσιλέου          Γ. Γραμματέας
Μαρία Δημουλά               Αναπληρωτής Γ. Γραμματέας
Λένα Ζησιμοπούλου        Ταμίας
Χρήστος Λεμπέσης          Μέλος
Χρυσούλα Λαμπούδη       Μέλος
Αμαλία Μουτζακά             Μέλος
Κώστας Μπαντής             Μέλος


Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+