14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

 

                           ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ 

ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ  ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1925

28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) 4 -Τ.Κ:10677 ΑΘΗΝΑ       Τηλ. 2103815177 Fax 2103801207 

Email: posyndya@gmail.com                                      Ιστότοποςposyndya.blogspot.com

 

Αθήνα 9/12/2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Το ΔΣ του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Αθήνας, καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν μαζικά, στην Παναττική συγκέντρωση που οργανώνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις στις 14 Δεκέμβρη, ημέρα Τρίτη στις 10.30 το πρωΐ στην Πλατεία Κλαυθμώνος, για συνέχιση και κλιμάκωση του αγώνα μας για τα δίκαια αιτήματά μας απέναντι στην εντεινόμενη αντιλαΐκή πολιτική που βιώνουμε χρόνια τώρα.

Η συνέχιση του δρόμου του αγώνα είναι το μοναδικό όπλο μας γιατί μόνο έτσι μπορούμε να αποκρούσουμε την επίθεση και να έχουμε μικρές ή και μεγάλες νίκες.

Αυτό προΰποθέτει μαζική συμμετοχή που θα δώσει άλλη δυναμική και θα πυκνώσει τις γραμμές μας στις μάχες που έχουμε μπροστά. Ο προΰπολογισμός για το 2022 είναι πιο δυσβάσταχτος από πέρσι αφού αυξάνει τον φόρο κατά 3,5 δις, ενώ οι συντάξεις μας δεν επαρκούν ούτε για τις στοιχειώδεις ανάγκες μας.

Πανηγυρίζει η κυβέρνηση για την γαλαντομία της για τα ψίχουλα των 250ευρώ που πετά στους εξαθλιωμένους χαμηλοσυνταξιούχους.

Η οργή που ξεχειλίζει δεν θα σταματήσει με φιλοδωρήματα την ώρα που απλόχερα χαρίζει στους επιχειρηματικούς ομίλους πακτωλό χρημάτων.

Διεκδικούμε δυναμικά ότι μας έχουν αφαιρέσει και απαιτούμε :

-       Να αποδοθεί σε όλους τους συνταξιούχους η 13η και 14η σύνταξη, με αυξήσεις σε όλες τις συντάξεις και αποκατάσταση όλων των απωλειών.

-       Να μας αποδοθούν τα λεγόμενα αναδρομικά για την 13η και 14η σύνταξη αφορολόγητα, αφού αυτά αποδίδονται μετά από χρόνια άτοκα.

-       Να παρθούν τώρα μέτρα για την υγεία με στελέχωση των νοσοκομείων και επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας.

-       Να μειωθούν οι τιμές σε όλα τα είδη πλατιάς λαΐκής κατανάλωσης.

 

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΜΑΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΆ

To ΔΣ

 

Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+