Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση που καλούν μια σειρά σωματείων εργαζομένων στο Δημόσιο, στις 14 Νοέμβρη στις 10,30πμ στην Ομόνοια .


              ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
              ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ  ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1925

            28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) 4–10677 ΑΘΗΝΑ       Τηλ. 2103801207 Fax 2103815177 
                                                                                                        email : posyndya@gmail.com




                                                                                                                     Αθήνα 12/11/2018

Συνάδελφοι συνταξιούχοι,

Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση που καλούν μια σειρά σωματείων εργαζομένων στο Δημόσιο, στις 14 Νοέμβρη στις 10,30πμ στην Ομόνοια .
Δυναμώνουμε με την συμμετοχή μας το μέτωπο αγώνα απέναντι στην κυβέρνηση και όσων την στηρίζουν. Απέναντι στα μέτρα που χτυπούν αλύπητα εργαζομένους και συνταξιούχους χωρίς εξαίρεση, που χτυπούν όλα τα λαικά στρώματα.

Πρέπει να πάρει απάντηση ηχηρή το μαύρο μέτωπο κυβέρνησης-ΕΕ-επιχειρηματικών ομίλων, όλων των πολιτικών και συνδικαλιστικών δυνάμεων που δρούν για λογαριασμό της πλουτοκρατίας και ενάντια στα συμφέροντά μας όπως και των παιδιών μας.

Με την συμμετοχή μας στους αγώνες των παιδιών μας, κλιμακώνουμε την πάλη μας ως συνέχεια των προηγούμενων κινητοποιήσεων μας.

Οι συνταξιούχοι έχουμε πολλούς λόγους, ιδιαίτερα σήμερα που τα προβληματά μας είναι στην επικαιρότητα, που η απειλή της περικοπής της προσωπικής διαφοράς κρέμεται πάνω από τα κεφάλια μας, του νόμου λεμητόμου του Κατρούγκαλου, την προσπάθεια αποπροσανατολισμού με τις αποφάσεις των Ανωτάτων Διοικητικών Δικαστηρίων που εμπαίζουν τους συνταξιούχους, να κλιμακώσουμε την πάλη μας.

Πρέπει να συμμετέχουμε μαζικά στην απεργιακή συγκέντρωση και να απαιτήσουμε
-       -Την αποκατάσταση όλων των απωλειών (μισθών, συντάξεων, κοινωνικών παροχών)
-       -Την κατάργηση όλων των αντισυνταξιουχικών, αντεργατικών, αντιλαικών νόμων
-       -Συνολική κατάργηση του νόμου λεμητόμου του Κατρούγκαλου
-     - Άμεση απόδοση όσων η κυβέρνηση παράνομα παρακρατεί (κύριες-επικουρικές συντάξεις, δώρα, εισφορές αλληλεγγύης χωρίς αιτήσεις, δικαστήρια και προαπαιτούμενα. Το ίδιο να ισχύσει και για όσα παράνομα παρακρατούν από τα παιδιά μας (Δώρα και Επιδόματα Αδείας).
-       -Αναδρομικά ΣΣΕ
   Είναι ώρα να πάρουν απάντηση Κυβέρνηση και Εργοδοσία και όσων πολιτικών και συνδικαλιστικών δυνάμεων την στηρίζουν κόντρα στην στρατηγική που στηρίζει και ενισχύει τα συμφέροντα της ολιγαργίας.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
Με σύνθημα : Μπροστά οι δικές ανάγκες συμμετέχουμε μαζικά, δυναμικά με τα παιδιά                  και τα εγγόνια μας στις 14 Νοέμβρη στην απεργιακή συγκέντρωση.

Απαιτούμε όσα οι σύγχρονες ανάγκες απαιτούν.


Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος            Η Γραμματέας
  Σ.Ακζώτη                  Λ. Κουτσιλέου





Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+