ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΙΘΡΑ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ

 

 

 

 

  Οι καταστροφείς της Ελλάδας!

 

Η ενεργειακή κρίση είχε δείξει «τα δόντια της» από τον περασμένο  Σεπτέμβριο, χωρίς κανείς να μπορεί να προβλέψει το τέλος της, με βάση και τους διεθνείς αναλυτές! Συνεπώς, ο κύριος πρωθυπουργός γνώριζε από το Σεπτέμβρη για τον κίνδυνο των ανατιμήσεων, λόγω της εκτίναξης της τιμής του φυσικού αερίου. Και μπορούσε, αν ήθελε, να τις αποτρέψει, αντικαθιστώντας το εισαγόμενο ακριβό φυσικό αέριο, με το φτηνό εγχώριο λιγνίτη, βάζοντας σε λειτουργία όλα τα λιγνιτωρυχεία της χώρας. Αντί για τη βίαιη απολιγνιτοποίηση της χώρας, μέχρι το 2023, δεδομένου ότι η ΕΕ δίνει παράταση μέχρι το 2050. Υπόψη ότι η Γερμανία παρατείνει τη χρήση του λιγνίτη μέχρι το 2038 και οι άλλες χώρες της Αν. Ευρώπης, Πολωνία, Τσεχία, Βουλγαρία, ακόμα πιο αργά.

    Με τον κίνδυνο να πεινάσει, να μεταναστεύσει και να ξεπαγιάσει κόσμος! Με τις επιδοτήσεις στα αδύναμα νοικοκυριά, απλά μας εμπαίζει! Αφήνοντας τους απόμαχους της ζωής να ξεπαγιάζουν, με τον κίνδυνο να γίνουν παρανάλωμα, από τα μαγκάλια που βάζουν για να ζεσταθούν, όπως και συνέβη.

    Γιατί δεν το κάνει; Επειδή δεν συμφέρει τους Γερμανούς (πράσινη ανάπτυξη), τις ΗΠΑ (υγροποιημένο φ.α. LNG) και τους έλληνες εφοπλιστές που μεταφέρουν το αμερικάνικο LNG με τα τάνκερς τους στη Ρεβυθούσα! Μέχρι σήμερα έχουμε πληρώσει 12 – 14 δις ευρώ  για την εισαγωγή φυσικού αερίου.

    Τα ίδια οικονομικά συμφέροντα ευθύνονται και για τη ματαίωση της ελληνορωσικής συμφωνίας, για την κατασκευή του ρωσικού αγωγού Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, (τίποτε, δεν μένει κρυφό, τελικά!) του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και τις φοβερές πυρκαγιές που κατάκαψαν την Ηλεία, το 2007, με δεκάδες θύματα! Με στόχο να βγάλουν τον τότε πρωθυπουργό, από το πολιτικό παιχνίδι! Όπως και έγινε.  

    Λόγος που οι ηθικοί αυτουργοί εκείνου του εγκλήματος, δεν μπορούν, πλέον, να κρύβονται, πίσω από το δάχτυλό τους!  Τους γνωρίζουμε! Με αλάνθαστο κριτήριο, το ποιοι ωφελήθηκαν από την τέλεσή του! Το ίδιο ισχύει και για πολλά άλλα εγκλήματα, οργανωμένα στο παρασκήνιο, κατά τη χώρας και του ελληνικού λαού! Όπως και το έγκλημα της τράπεζας Μαρφίν, 5/5/2010, στη μεγάλη κινητοποίηση κατά του πρώτου μνημονίου, για τη διάσωση των γερμανικών τραπεζών, που δεν διασώζονται με τίποτα! Λόγος που η Γερμανία δεν αίρει την αυτοκτονική δημοσιονομική πειθαρχία (περικοπές). Για να κατατρομοκρατήσουν τον κόσμο και να τον κλείσουν στα σπίτια του! Παρότι οι δολοφόνοι των τριών αθώων θυμάτων της τράπεζας Μαρφίν, παραμένουν ασύλληπτοι, οι ηθικοί αυτουργοί του δεν μπορούν να κρυφτούν! Είναι το παρακράτος στην υπηρεσία της ντόπιας ελίτ (ΣΕΒ, τράπεζες, εφοπλιστικό κεφάλαιο, μιντιάρχες, μεγαλοεργολάβοι δημοσίων έργων  κ.α.)  που συμμετέχει στη λεηλασία της χώρας και η γερμανική κυβέρνηση! Με τον κίνδυνο της προβοκάτσιας, να παραμονεύει! Για την αποτροπή των κοινωνικών αντιδράσεων, καθώς η γερμανική κατοχή και η λεηλασία της χώρας δεν έχουν τέλος! Επειδή εδώ στη μικρή χώρα μας, παίζονται τεράστια γεωπολιτικά συμφέροντα! Λόγος που θα πρέπει να έχουμε το νου μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+