ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ ΣΤΙΣ 10.30 Π.Μ

 

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΕΚΣΔΗ)

Αθήνα 5/12/22

Προς

Ολους τους συνταξιούχους Δημοσίου Αττικής

Συνάδελφοι

Τη Δευτέρα 12 Δεκέμβρη στις 10.30 το πρωΐ είμαστε όλοι στην Πλατεία Κλαυθμώνος στο Παναττικό Συνταξιουχικό Συλλαλητήριο.

Δεν πρέπει να λείψει κανείς.

Η αντισυνταξιουχική, αντεργατική, αντιλαΐκή πολιτική συνεχίζεται. Με τον ανυποχώρητο μαζικό αγώνα μπορούμε να την σταματήσουμε.

Ολοι μαζί, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι, όσοι χτυπιούνται από την πολιτική που μόνο τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων εξυπηρετεί, μπορούμε να την ανατρέψουμε. Αυτή η πολιτική είναι μακριά και πέρα από την ικανοποίηση των αιτημάτων μας και αναγκών μας.

Οι κυβερνήσεις διαδέχονται η μία την άλλη και το μόνο που απλόχερα μας παρέχουν είναι υποσχέσεις για ένα καλύτερο αύριο που δεν έρχεται ποτέ.

Αντίθετα μέρα με την μέρα η ζωή μας γίνεται πιο δύσκολη. Παλεύουμε με την φτώχια και την εξαθλίωση χωρίς γιατρούς και φάρμακα, αντιμέτωποι με την ανεργία των παιδιών μας, με μισθούς και συντάξεις πείνας.

Η απειλή του πολέμου κρέμεται στα κεφάλια μας με υποψήφια θύματα τα παιδιά και τα εγγόνια μας για τα κέρδη των πολεμοκάπηλων.

Συνάδελφοι

Μπορούμε αυτή την πορεία να την σταματήσουμε, δεν είναι μονόδρομος. Υπάρχει διέξοδος και λύση.

Είναι ο ανειρήνευτος διεκδικητικός αγώνας.

Φτάνουν τα ψέματα, οι υποσχέσεις, τα φιλοδωρήματα. Το μπόνους των 250Ευρώ δεν είναι 13η σύνταξη ούτε αύξηση το 7,75% που δεν καλύπτει ακόμα και τον πληθωρισμό. Ας αφήσει η Κυβέρνηση και ο Υπουργός Εργασίας τα εφυολογήματα και τα τεχνάσματα ότι όλοι οι συνταξιούχοι θα πάρουν αύξηση στις συντάξεις τους.

EINAI ΨΕΜΑΤΑ - ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ - ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Τις συντάξεις και τα δώρα μας, τα έχουμε πληρώσει, είναι οι κόποι μιας ζωής.

 

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ :

-       Πραγματικές αυξήσεις σε κύριες και επικουρικές συντάξεις. Ενσωμάτωση της προσωπικής διαφοράς στις συντάξιμες αποδοχές

-       Αμεση καταβολή αναδρομικών του 11μηνου επικουρικών συντάξεων και δώρων σε όλους τους συνταξιούχους χωρίς προαπαιτούμενα, προσφυγές και δικαστήρια

-       Αμεση απόδοση όλων των συντάξεων στο συνολικό ποσό κύριας, παράλληλης, διαδοχικής και επικουρικής.

 

Κοινωνική ασφάλιση για όλους.

Δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη

Κάτω τα χέρια από τα νοσοκομεία

 

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ :

-       Καταργηθούν όλοι οι αντιλαΐκοί νόμοι

-       Να αποκατασταθούν όλες οι απώλειες

-       Να ικανοποιηθούν όλες οι ανάγκες μας

 

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ ΣΤΙΣ 10.30 Π.Μ

 

ΕΚΣΔΗ

Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+