ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

 

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΕΚΣΔΗ)

Αθήνα 14/12/22

 

Η ΕΚΣΔΗ χαιρετίζει τις ταξικές δυνάμεις του Συνδέσμου Θεσσαλονίκης, του μεγαλύτερου Συνδέσμου της Ομοσπονδίας που από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες αναδείχθηκαν σε πρώτη δύναμη με την υποστήριξη των αγωνιζομένων συνταξιούχων της συμπρωτεύουσας.

Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί την εμπιστοσύνη των συνταξιούχων στην παράταξη και την αναγνώριση  ως τη δύναμη που ανυποχώρητα διεκδικεί όχι μόνο στα χαρτιά αλλά και στον δρόμο του αγώνα τα αιτήματά μας.

Η ΕΚΣΔΗ εύχεται στο ΔΣ και τα μέλη του δύναμη και αποφασιστικότητα για την παραπέρα οργάνωση των συνταξιούχων και των αγώνων που έχουμε μπροστά μας για να απαντήσουμε στην κυβέρνηση και όσων την στηρίζουν ότι δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω από την διεκδίκηση της ικανοποίησης όλων των αιτημάτων μας.

Θα είμαστε απέναντι σε μια κυβέρνηση που δείχνει αποφασισμένη να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις των επιχειρηματικών ομίλων σε βάρος των δικών μας συμφερόντων.

Η απάντησή μας στην ανελέητη αντισυνταξιουχική, αντεργατική επέλαση όλων των ως τώρα κυβερνήσεων είναι ο ανειρήνευτος διεκδικητικός αγώνας για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας . Ο αγώνας αυτός δεν τελειώνει όσο διαιωνίζεται η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Είμαστε σε αγωνιστική ετοιμότητα στον ίδιο δρόμο του αγώνα με τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Η ΕΚΣΔΗ χαιρετίζει επίσης τον αγώνα  που έδωσε η παράταξη στον Σύνδεσμο Δ. Αττικής στο Περιστέρι με αποτέλεσμα μία επί πλέον έδρα στο ΔΣ του Συνδέσμου.

Το επόμενο βήμα για τους συνταξιούχους που με την ψήφο τους συνέβαλαν στα αποτελέσματα αυτά, είναι η προσπάθεια όλων μας για την  οργάνωση των συνταξιούχων Δημοσίου, τη συμμετοχή στη δράση.

Μετατρέπουμε την οργή που ξεχειλίζει σε οργανωμένη πάλη ενάντια σε όσους μας οδηγούν στην εξαθλίωση, στοχεύοντας και τις αιτίες που γενούν την φτώχια, πολέμους, προσφυγιά και εκμετάλλευση.

Μονόδρομος για μας ο ανυποχώρητος διεκδικητικός αγώνας.

 

Το ΔΣ

Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+