Όλοι την Τρίτη 20 Μάρτη στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 6.30μμ στην Ομόνοια.


ΚΑΛΕΣΜΑ
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ


   Όλοι  την Τρίτη 20 Μάρτη στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 6.30μμ στην Ομόνοια

Δίνουμε μαζικά το παρόν μαζί με τα παιδιά και τα εγγόνια μας για ΣΣΕ με αυξήσεις, για επαναφορά της ΕΓΣΣΕ και του κατώτερου μισθού στα 751 ευρώ, για την κατάργηση όλων των αντεργατικών νόμων που υπονομεύουν τις ΣΣΕ.

  Δυναμικά αγωνιστικά συντονισμένα δίνουμε τη μάχη εργαζόμενοι και συνταξιούχοι ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης, ενάντια στο κράτος τους, την εργοδοσία και το κεφάλαιο.

  Με ταξικό πείσμα υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματά μας, το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας.

Αγωνιζόμαστε για:
·         Μόνιμη σταθερή εργασία για όλους, με Συλλογική Σύμβαση, 7ωρο - 5ήμερο - 35ωρο, Κοινωνική Ασφάλιση, προστασία στη δουλειά.
·         ΥΠΟΓΡΑΦΗ Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης και επαναφορά με νόμο στα 751 ευρώ για όσους αμείβονται με το βασικό μισθό, ως ελάχιστη βάση για αυξήσεις στους κατώτατους μισθούς. Κατώτερο μεροκάματο στα 33,57 ευρώ.
·      Να καταργηθεί με νόμο το αίσχος των άθλιων μισθών πείνας, των 586 και 511 ευρώ και κανένας εργαζόμενος να μη βρίσκεται κάτω από τα 751 ευρώ.
·        Επαναφορά των κλαδικών συμβάσεων.
·   Να καταργηθούν άμεσα όλοι οι αντεργατικοί νόμοι που τσακίζουν τις Συλλογικές Συμβάσεις. Καθολική ισχύς και υποχρεωτικότητα των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας. Εφαρμογή της μετενέργειας μέχρι την υπογραφή νέας ΣΣΕ χωρίς κανένα χρονικό περιορισμό.
·      Επαναφορά των μισθών στα προ κρίσης επίπεδα στο Δημόσιο με αυξήσεις στους μισθούς, κάλυψη των απωλειών, επαναφορά του 13ου και του 14ου μισθού.

        ·      Kανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη! Απαγόρευση πλειστηριασμών για την  εργατική - λαϊκή οικογένεια.
Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+