ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
για
ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Συνάδελφοι

   Ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Αθήνας καλεί τα μέλη του να πάρουν μέρος στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 και ώρα 10:30 πμ στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Νίκης 4, 1ος όροφος.

   Στις σημερινές συνθήκες γενικευμένης βάρβαρης αντισυνταξιουχικής – αντιλαϊκής επίθεσης, η ενεργός συμμετοχή όλων μας αποτελεί προϋπόθεση για την αγωνιστική διεκδίκηση των αιτημάτων μας και ανατροπή της εφαρμοζόμενης αντιλαϊκής πολιτικής.

   Στο επίκεντρο της συζήτησης εκτός απ’ τα καυτά θέματα της επανάκτησης   απωλειών και κεκτημένων θα είναι και οι αγώνες που πρέπει να αναπτυχθούν και να δυναμώσουν, γιατί είναι ο μόνος δρόμος – απάντηση στην κλιμακούμενη επίθεση της ΕΕ, του κεφαλαίου και της φιλοευρωπαϊκής και φιλονατοϊκής συγκυβέρνησης. Άλλωστε μέχρι τώρα η πορεία και η κατεύθυνση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δείχνει ότι ο λαός (εργαζόμενοι και συνταξιούχοι) δεν έχει να περιμένει τίποτα, γιατί τίποτα δεν αλλάζει, τίποτα δεν χαρίζεται αν δεν το διεκδικήσουμε αγωνιστικά – δυναμικά εμείς οι ίδιοι μαζί με τα παιδιά  μας και τα εγγόνια μας.

 Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος                                                            Η Γεν. Γραμματέας



Σούλα Ακζώτη                                                        Λουκία Κουτσιλέου



Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+