ΣΕΑ: ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΠΑΝΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΜΑΡΤΗ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ


Συνάδελφοι συνταξιούχοι,

Συμμετέχουμε μαζικά, δυναμικά στην ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ - ΠΑΝΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ που διοργανώνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις την ΠΕΜΠΤΗ 8 ΜΑΡΤΗ ώρα 10 το πρωί στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά). Θα ακολουθήσει πορεία στο Υπουργείο Εργασίας

ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ 

                                 ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ                                                        

Στη νέα αντιλαϊκή, αντεργατική, αντισυνταξιουχική επέλαση.

Δεν θα επιτρέψουμε τον νέο σφαγιασμό των συντάξεών μας               
  • Από την εφαρμογή της περικοπής της προσωπικής διαφοράς που προκύπτει από τον επανυπολογισμό των συντάξεων και εξισώνει-εξαθλιώνει νέους και παλιούς συνταξιούχους.
  • Από την μείωση του αφορολόγητου.
  • Από την κατάργηση κάθε κοινωνικής παροχής.
  • Από την καταλήστευση όσων έχουν κερδηθεί με αίμα και θυσίες

Συνάδελφοι,



εμπόριο ελπίδας καλλιεργούν τα ΜΜΕ  και οι «αυθεντίες» σε θέματα συντάξεων, για επιστροφή χρημάτων από αυθαίρετες-παράνομες παρακρατήσεις των συντάξεών μας,  με στόχο να μας αποπροσανατολίσουν από το κύριο :

  • ΤΗΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΜΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ
  • ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
  • ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΚΟΦΤΗ που είναι έτοιμος να ενεργοποιηθεί  όποτε οι ανάγκες της αγοράς το απαιτήσουν                                                                                                                          

Τέλος δεν έχει η «βιομηχανία» αιτήσεων, προσφυγών, ενστάσεων, πολλές φορές μέσω δικηγορικών και εισπρακτικών γραφείων όχι με το αζημίωτο, με την ελπίδα ότι θα ικανοποιηθούν τα αιτήματα μας  για επιστροφή των «παρανόμως παρακρατηθέντων».

Για άλλη μια φορά επισημαίνουμε :

Μακριά από δικηγορικά και εισπρακτικά γραφεία. Μακριά από δικαστικές διαδικασίες.
Οργανωθείτε, εγγραφείτε στα Σωματεία σας για να έχετε υπεύθυνη ενημέρωση αφιλοκερδώς και πέρα από τις αιτήσεις, που εξασφαλίζουν μόνο την διακοπή του χρόνου παραγραφής, να διεκδικήσουμε ανυποχώρητα όλα όσα μας οφείλουν όλα όσα οι σύγχρονες ανάγκες απαιτούν.

Η μείωση των συντάξιμων αποδοχών, η περικοπή των κοινωνικών παροχών αποτελεί στρατηγικά επιλογή του Κεφαλαίου και εφαρμόζεται σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ. Οι επιστροφές «ψίχουλα» δεν θα αποκαταστήσουν τις τεράστιες απώλειες που έχουν υποστεί εργαζόμενοι και συνταξιούχοι από την έναρξή της κρίσης μέχρι σήμερα. Η επιστροφή των «παρανόμως παρακρατηθέντων» είναι πολιτικό ζήτημα.

Η Κυβέρνηση οφείλει να αναγνωρίσει το λάθος της και με πολιτική απόφαση το αρμόδιο Υπουργείο και τα ταμεία να ενημερώσουν τους συνταξιούχους και να αποδώσουν στους δικαιούχους τα ωφελούμενα από όλες τις περικοπές.

Συνάδελφοι μη τρέφετε αυταπάτες ότι μόνο με αιτήσεις και προσφυγές θα δικαιωθούμε, ότι θα βάλουμε φρένο στα ποιο δύσκολα που μας ετοιμάζουν και τελειωμό δεν έχουν, όσο τα μονοπώλια το απαιτούν και οι πάσης φύσεως διαχειριστές το επιβάλουν.

Είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος έξω από τον δρόμο του αγώνα για να αναχαιτιστούν και να ανατραπούν οι αντιλαϊκές πολιτικές.


ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+