Επιτροπή εναντίον των κατασχέσεων.


Επιτροπή εναντίον των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών λαϊκών κατοικιών συγκρότησε το ΠΑΜΕ.
          Κάθε σωματείο, κάθε εργαζόμενος, άνεργος ή συνταξιούχος μπορεί να απευθύνεται στην εν λόγω επιτροπή για την παροχή συμβουλών, προκειμένου να αντιμετωπίσει το φλέγον αυτό πρόβλημα. Τα τηλέφωνα καθημερινής επικοινωνίας είναι :2103833786 – 6974010107 – 6939172374 – 6947445479 και 6972220265.
          Η γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί παράλληλα τα συνδικάτα και τις λαϊκές επιτροπές να οργανώσουν αποφασιστικά τον αγώνα στους τόπους δουλειάς και στις γειτονιές αντίστοιχα, ώστε να γίνει πράξη το σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη».
          Το ΠΑΜΕ ασκεί έντονη κριτική στον Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα, ο οποίος δήλωσε πρόσφατα ότι ο αγώνας κατά των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών εξυπηρετεί συμφέροντα.
          «Ο Πρωθυπουργός έφτασε σε αυτό το άθλιο σημείο αντιγράφοντας τα επιχειρήματα της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, υλοποιώντας τις απαιτήσεις του ΣΕΒ, των Τραπεζιτών, των ξένων Funds, που επιχειρούν να βάλουν στο χέρι σαν τα κοράκια, τη λαϊκή κατοικία». Τονίζει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ.
          Το ΠΑΜΕ καλεί τον λαό να δυναμώσει την πάλη του για την προστασία της εργατικής λαϊκής κατοικίας, να συσπειρωθεί γύρο από τα σωματεία και τις λαϊκές επιτροπές, ώστε να γίνουν κάστρα αγώνα και περιφρούρησης του δικαιώματος στη στέγη κάθε ανθρώπου.      

Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+