ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ. Ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου και δημόσιων σχέσεων της ΓΣΕΕ αλλά και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΙΥΕ) Δημήτρης Καραγεωργόπουλος είναι ο ίδιος εργοδότης.



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Ο Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου Αθήνας πολιτικών  καταγγέλλει στους συνταξιούχους αλλά και στο σύνολο των εργαζομένων το γεγονός πως ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου και δημόσιων σχέσεων της ΓΣΕΕ αλλά και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΙΥΕ) Δημήτρης Καραγεωργόπουλος είναι ο ίδιος εργοδότης. Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, εκτός από «εκπρόσωπος εργαζομένων» είναι παράλληλα πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος εταιρείας με την επωνυμία «ΠΗΓΑΣΟΣ ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΓΚΕΙΜΙΝΓΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ». Η συγκεκριμένη εταιρεία διαθέτει και διαχειρίζεται μετοχές και μερίδια εταιρειών τυχερών παιχνιδιών, παρέχει διοικητικές υπηρεσίες σε καζίνο, ξενοδοχεία και επισιτιστικές επιχειρήσεις, διαχειρίζεται και αξιοποιεί ακίνητα και παρέχει με το αζημίωτο εκπαίδευση σε εργαζόμενους και συμβουλές σε εταιρείες.
Το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα ουδέποτε στηρίχτηκε στις εργοδοτικές πλάτες. Αντίθετα η ταξική πάλη απαιτεί τον ανειρήνευτο αγώνα κόντρα στη μεγαλοεργοδοσία και στα τσιράκια της.. Οι ευθύνες της Διοίκησης της ΓΣΕΕ είναι μεγάλες.
Επιβάλλεται η άμεση αποπομπή και  καθαίρεση του εργοδότη Δημήτρη Καραγεωργόπουλου από τα συνδικαλιστικά όργανα των εργαζομένων. όσο και αν προσπαθεί να καλυφθεί και να φαίνεται ότι μπορεί να πατάει σε δυο βάρκες ταυτόχρονα, η αλήθεια φωνάζει. Ο Δημήτρης Καραγεωργόπουλος εξυπηρετεί τα συμφέροντα της εργοδοσίας και όχι των εργαζόμενων.
Οι Συνταξιούχοι μαζί με τους εργαζόμενους, έχουμε δώσει μάχες για τον εκδημοκρατισμό των συνδικάτων, κατά του εργοτοπατερισμού και των κυβερνητικών και εργοδοτικών συνδικάτων.
Καλούμε τη διοίκηση της ΓΣΕΕ να συνεδριάσει με το σοβαρότατο αυτό θέμα και να πάρει τις αποφάσεις που ταιριάζουν στο εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα
Το ΔΣ

Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+