Όλοι αύριο στις 9 το πρωί στα δικαστήρια της Ευελπίδων για τη δίκη των 35 στελεχών του ΠΑΜΕ, στο κτήριο 9.




Αύριο 2/10/2018, επαναλαμβάνεται η δίκη των 35 στελεχών του ΠΑΜΕ. Τα 35 στελέχη του ΠΑΜΕ δικάζονται για τους αγώνες και τις κινητοποιήσεις εναντίον στις δηλώσεις για το Ασφαλιστικό του τότε υπουργού Εργασίας της ΝΔ, Βρούτση. Μάλιστα, οδηγούνται στο δικαστήριο ξανά παρότι ήδη δικάστηκαν και στην προηγούμενη δίκη καταρρίφθηκαν στο σύνολό τους όλες οι κατηγορίες της κυβέρνησης ΝΔ.

Πρόκειται για δίωξη εναντίον προέδρων, μελών ΔΣ Ομοσπονδιών, Συνδικάτων, δεκάδων συνδικαλιστικών οργανώσεων που σέρνονται για μια ακόμη φορά στα δικαστήρια, για κινητοποίηση που οργάνωσαν στις 30/1/2013 στο υπουργείο Εργασίας, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις προκλητικές δηλώσεις για το Ασφαλιστικό που είχε κάνει ο τότε υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης της ΝΔ.

Τότε ήταν ο Βρούτσης της ΝΔ που ήθελε να επιβάλει τους μνημονιακούς νόμους για ασφαλιστικό, σφαγή μισθών και δικαιωμάτων. Σήμερα είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, που έρχεται να εφαρμόσει το νόμο Βρούτση της ΝΔ και μαζί ψήφισαν την τροπολογία Βρούτση - Αχτσιόγλου για τους μισθούς. Η σημερινή κυβέρνηση δεν μπορεί να υποκρίνεται ότι είναι άμοιρη ευθυνών.

Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+