ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΥΨΟ Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ  ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1925

28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) 4 -Τ.Κ:10677 ΑΘΗΝΑ       Τηλ. 2103815177 Fax 2103801207

Email: posyndya@gmail.com

Ιστότοποςposyndya.blogspot.com

 

  Αθήνα   27/01/2021 

Προς τους συνταξιούχους του δημοσίου

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Στο «γύψο» δεν πρόκειται να μπει η συνδικαλιστική δράση.

Σε lock down δεν θα μπει η λειτουργία των Σωματείων.

Δεν θα σταματήσει η ενημέρωση των συνταξιούχων.

 

Συνάδελφοι,

Σε πείσμα όσων το επιδιώκουν και το επιχειρούν, απαντούν με συνέπεια και ταξικό πείσμα εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, λαϊκές επιτροπές και σωματεία, φοιτητές και μαθητές. Στην κλιμάκωση της επίθεσης και την ένταση της καταστολής, με όλους τους σχετικούς νόμους και τις διατάξεις προστίθεται και το Κυβερνητικό Σχέδιο «Διαχείρισης των συναθροίσεων» που θα επιφέρει εκτός των άλλων ακόμα μεγαλύτερο έλεγχο  στην ως τώρα ελεγχόμενη ενημέρωση των ΜΜΕ.

Όπως γνωρίζετε, εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, έχει σταματήσει η έκδοση της εφημερίδας «ΒΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ» για τους γνωστούς οικονομικούς λόγους.

Από το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας έχει προταθεί πολλές φορές η έκδοση ηλεκτρονικής εφημερίδας από το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, πρόταση που μέχρι σήμερα δεν έχει υλοποιηθεί.

Επειδή θεωρούμε ότι καθημερινά προκύπτουν εκτός των συνταξιουχικών και πολλά άλλα θέματα που απασχολούν την κοινωνία, εξίσου σοβαρά και ενδιαφέροντα και βρίθουν από συγκεκριμένη προπαγάνδα, αντίθετη με τα συμφέροντά μας και των οικογενειών μας, το Δ.Σ. αποφάσισε να δημοσιοποιούνται στο site του Συνδέσμου κείμενα που από άλλη σκοπιά θα αναφέρονται στα επίκαιρα αντικείμενα συζήτησης και θα υπερασπίζονται τις θέσεις και προτάσεις μας που ομόφωνα έχουν αποφασιστεί και ψηφιστεί από τις Γενικές μας Συνελεύσεις.

Συνάδελφοι,

Εκτός από τα μέλη του Δ.Σ. που ενημερώνουν ανελλιπώς τους συνταξιούχους με ανακοινώσεις, δελτία τύπου, και παίρνουν θέση για όλα τα ζητήματα, θα ήταν εποικοδομητικό, όσοι επιθυμούν, να στέλνουν στο mail του Συνδέσμου κείμενα με επίκαιρη θεματολογία ( όπως 25η Μαρτίου, εμβολιασμός, ελληνοτουρκικά κλπ) και η συντακτική επιτροπή του Δ.Σ. θα επιμελείται για τη δημοσιοποίησή τους στο site του Συνδέσμου.

 

 

Για το Δ.Σ

Η Πρόεδρος                                                                      Η Γ. Γραμματέας

 

Σ. Ακζώτη                                                                       Λ. Κουτσιλέου

 

Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+