Προς Τον Πρόεδρο του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και παροχής Εφάπαξ κ. Θ. ΚαποτάΑρ. Πρωτ.:3492                                                                       Αθήνα 2/02/2018

Προς
Τον Πρόεδρο του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και παροχής Εφάπαξ κ. Θ. Καποτά

Κύριε Διοικητά

    Στις 31/1/2018 Τα μέλη του Συνδέσμου μας, σε συντονισμό με τα μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών (Π.Ε.Σ.ΕΚ), πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στο ταμείο για τις καθυστερήσεις απονομής των επικουρικών συντάξεων, για τις μειώσεις, για τον νέο επανυπολογισμό, που θα τις εξαφανίσει, όπως και για τις παράνομες παρακρατήσεις.

   Αντιπροσωπεία των δυο συνταξιουχικών οργανώσεων συναντήθηκε, λόγω της απουσίας σας, με διοικητικούς παράγοντες του ταμείου οι οποίοι δήλωσαν αναρμόδιοι να απαντήσουν στα αιτήματα και η όποια ενημέρωση περιορίσθηκε στο θέμα των παρανόμως παρακρατηθέντων.

    Με την ευθύνη που έχουμε απέναντι στα μέλη μας που ζητούν άμεση λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και έχουν σχέση με το ταμείο του οποίου την ευθύνη έχετε, υποσχεθήκαμε έγκυρη ενημέρωση που μόνο εσείς μπορείτε να μας εξασφαλίσετε.

    Προτείνουμε η συνάντηση των αντιπροσωπιών των Δ.Σ. των δυο οργανώσεων μαζί σας, να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7/2/2018 στις 13.00 το μεσημέρι.

                                             Για το Δ.Σ

            Η Πρόεδρος                                          Η Γεν. Γραμματέας


           Σούλα Ακζώτη                                      Λουκία Κουτσιλέου


Τηλ. επικοινωνίας Συνδέσμου 2103815177 / 6942088980 / 6944530697

Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+