ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ 

ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ  ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1925

28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) 4 -Τ.Κ:10677 ΑΘΗΝΑ       Τηλ. 2103815177 Fax 2103801207 

Email: posyndya@gmail.com                                      Ιστότοποςposyndya.blogspot.com

 

Αθήνα 20/09

                                          ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων Ηρακλείου, οργάνωσε και πραγματοποίησε διημερίδα στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2023 στο  Ηράκλειο με θέμα «Για ενεργό και Υγιή Γήρανση»

Το ΔΣ του Συνδέσμου Ηρακλείου έστειλε πρόσκληση στο ΔΣ της Ομοσπονδίας για τη συμμετοχή δύο μελών.

Ερήμην της ΕΚΣΔΗ χωρίς καμία ενημέρωση, συμμετείχαν δύο μέλη, ο πρόεδρος κ.Η.Ηλιόπουλος και ο γεν. γραμματέας κ.Ε.Λινάρδος.

Δεν διαφωνούμε με την συμμετοχή του προέδρου και του γεν γραμματέα.

Θεωρούμε όμως ότι θα έπρεπε να ενημερωθεί τουλάχιστο το ΔΣ.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την διημερίδα, προωθείται το κείμενο του συναδέλφου Μ.Κασαπάκη , μέλους της ΕΚΣΔΗ Συνταξιούχων Δημοσίου Ηρακλείου..

Σε ότι αφορά στο θέμα «Ενεργό και Υγιή Γήρανση» αυτή θα μπορούσε να επιτευχθεί με πρόσβαση δωρεάν σε αναβαθμισμένες δημόσιες δομές υγείας και παράλληλα να επιλέγουν τις δραστηριότητες τους και να προσφέρεται η εμπειρία που διαθέτουν οι συνταξιούχοι σε εποικοδομητικές κοινωνικές δομές που έχει ανάγκη το σύστημα που ζούμε και το οποίο ευθύνεται και για την επιβάρυνση του συνόλου των προβλημάτων του γήρατος  και όχι να οδηγείται σε δεύτερη δουλειά μέχρι τα βαθιά γεράματα λόγω της πετσοκομμένης σύνταξης και της σκληρής καθημερινότητας που αντιμετωπίζει.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την διημερίδα ,προωθείται το κείμενο του συναδέλφου Μ.Κασαπάκη, μέλους της ΕΚΣΔΗ Συνταξιούχων Δημοσίου Ηρακλείου.

                                               Το ΔΣ

Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+