ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΠΑΝΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 3 ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ (ΣΕΑ)


ΠΡΟΣ
       ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

    Με ομόφωνη απόφασή τους, οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις, αποφάσισαν την πραγματοποίηση αγωνιστικών συγκεντρώσεων σε όλη τη χώρα σαν συνέχεια της προηγούμενης πλούσιας αγωνιστικής δράσης τους.
    Η συγκέντρωση στην Αθήνα θα είναι Παναττική, θα πραγματοποιηθεί στις 3 Οκτώβρη, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στις 10 π.μ..

Δεν πρέπει να λείψει κανείς.

    Το 4ο μνημόνιο είναι αντεργατικός νόμος του κράτους. Η Κυβέρνηση ψήφισε άλλη μια αντιλαϊκή αντισυνταξιουχική συμφωνία η οποία προβλέπει νέες μειώσεις σε κύριες και επικουρικές συντάξεις κατάργηση της προσωπικής διαφοράς για τους παλιούς συνταξιούχους, περικοπή παροχών με αλλαγή στο σύστημα της κοινωνικής πρόνοιας, περικοπή παροχών στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
    Όλοι παρακολουθούμε πως εξελίσσεται και κλιμακώνεται η νέα ακόμα πιο άγρια επίθεση στην ΕΤ, εργαζόμενους και συνταξιούχους συντονισμένα από την Κυβέρνηση, όλες τις αστικές και πολιτικές δυνάμεις ΕΕ και ΣΕΒ.
Ενώ διατηρούνται όλα τα προηγούμενα αντιλαϊκά μέτρα προστίθενται διαρκώς καινούρια. Η κατάσταση των ασφαλιστικών ταμείων και τα πλεονάσματα θα καθορίζουν ανάλογα και την ενεργοποίηση του αυτόματου κόφτη με ότι αυτό συνεπάγεται για το εισόδημά μας.
    Το αντιδραστικό μέτωπο δίνει τα «ρέστα» του, ταγμένο στην υπηρεσία των κερδών του κεφαλαίου. Κατακρεουργεί την εργατική τάξη, στέλνει στον καιάδα τους συνταξιούχους.

Δεν θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε.

     Συνάδελφοι,
     Αυτή η συγκέντρωση πρέπει να είναι πιο μαζική πιο δυναμική, να αντιστοιχεί στην καταιγιστική επίθεση που μας γίνεται. Να δώσει μήνυμα πως δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω από τα αιτήματα για:
·        Αποκατάσταση ΌΛΩΝ των απωλειών και κεκτημένων.
·        Κατάργηση ΌΛΩΝ των αντιλαϊκών αντιασφαλιστικών νόμων.
·        Κάλυψη των σύγχρονων αναγκών μας.
·        Μπορούμε να βάλουμε φρένο στις αντιλαϊκή αντισυνταξιουχική λαίλαπα.
·        Μπορούμε να ανατρέψουμε τις θανατηφόρες σε βάρος μας πολιτικές.

-          ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.
-          ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΜΑΣ.

-          ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+