Παγκρήτια σύσκεψη των συνταξιούχων στο Ηράκλειο

Στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου στις 10 π.μ.


Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην αγωνιστική παγκρήτια σύσκεψη των Συνεργαζομένων Συνταξιουχικών Σωματείων που θα γίνει την Τετάρτη 20 Σεπτέμβρη στις 10 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, απευθύνει η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Ηρακλείου.
Η σύσκεψη γίνεται για την οργάνωση του αγώνα των συνταξιούχων ενάντια στη λαιμητόμο των νέων περικοπών που θα υποστούν οι ήδη λεηλατημένες συντάξεις, μεταξύ άλλων και με τη μείωση ή κατάργηση της λεγόμενης «προσωπικής διαφοράς», σύμφωνα με το νόμο 4472/2017 που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ τον περασμένο Μάη. Παράλληλα, για να δοθεί αγωνιστική απάντηση και για το σύνολο των προβλημάτων που έχουν συσσωρευτεί από τις διαχρονικά ασκούμενες αντιλαϊκές - αντισυνταξιουχικές πολιτικές απ’ όλες τις μέχρι σήμερα κυβερνήσεις.
Όπως επισημαίνει, μεταξύ άλλων η Ένωση στην ανακοίνωσή της, «ο αγώνας για όλους τους συνταξιούχους είναι μονόδρομος για να αντιμετωπίσουν και να ανατρέψουν αυτές τις πολιτικές που τα αποτελέσματά τους τα βιώνει καθημερινά κάθε λαϊκή οικογένεια, μαζί φυσικά και των συνταξιούχων». 

Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+