ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ 

ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ  ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1925

28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) 4 -Τ.Κ:10677 ΑΘΗΝΑ       Τηλ. 2103815177 Fax 2103801207 

Email: posyndya@gmail.com                                      Ιστότοποςposyndya.blogspot.com

 

 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

Ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Δημοσίου Αθήνας εκφράζει σταθερά και αταλάντευτα την αλληλεγγύη του στον πολύχρονο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού ενάντια στην συνεχιζόμενη, βάρβαρη και δολοφονική Ισραηλινή κατοχή.

Καλούμε τους συνταξιούχους της Αθήνας και ολόκληρης της χώρας μας, να δράσουμε δυναμικά και αποφασιστικά μαζί με τους εργαζόμενους, τους νεολαίους για τη στήριξη του αγώνα του λαού της Παλαιστίνης για Ελευθερία!

Σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χώρο δουλειάς, σε σχολεία και σχολές να ηχήσει παντού το σύνθημα: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!

Ένας άθλιος πόλεμος προπαγάνδας βρίσκεται σε εξέλιξη. Χοντρά ψέματα, διαστρέβλωση της πραγματικότητας, κακοποίηση της αλήθειας, κατασκευασμένες «ειδήσεις», παραπλανητική χρήση εικόνων διαδίδονται συντονισμένα από κυβερνήσεις, μηχανισμούς πρεσβειών και άλλες «…Υπηρεσίες». Αναπαράγονται από αστικά κόμματα και διαδίδονται ταχύτατα από ΜΜΕ, τρολ του ίντερνετ κλπ. Μια ανηλεής επιχείρηση ψεύδους βομβαρδίζει τα αυτιά, τα μάτια, το μυαλό και τη συνείδησή μας με στόχο την αντιστροφή της πραγματικότητας, για να δικαιολογηθούν τα διαχρονικά ισραηλινά εγκλήματα. Επιδιώκουν να ξεπλύνουν τους δολοφόνους του παλαιστινιακού λαού, να εξομοιώσουν τους θύτες με τα θύματά τους, να ποινικοποιήσουν την αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό, να ταυτίσουν τον αγώνα για την ελευθερία με την …«τρομοκρατία»!

Καταγγέλλουμε:

·         την υποκρισία αυτών  που «ανακάλυψαν» μόλις πριν λίγες μέρες ότι στην Παλαιστίνη γίνεται πόλεμος!

·         τα «δύο μέτρα και δύο σταθμά», όλων αυτών που επί πολλές δεκαετίες εθελοτυφλούσαν, στηρίζοντας την δολοφονική μηχανή του Ισραήλ που καθημερινά δολοφονεί, φυλακίζει και βασανίζει εκατομμύρια Παλαιστινίους.

·         όλες τις ελληνικές κυβερνήσεις που στήριξαν και στηρίζουν ένα κράτος-Δολοφόνο, που στέλνει στη φυλακή μικρά παιδιά και σήμερα συνεχίζει να βομβαρδίζει, να δολοφονεί αδιακρίτως, να ισοπεδώνει μια ολόκληρη χώρα, έναν ολόκληρο λαό! 

·         την κυβέρνηση της ΝΔ, που συμμετέχει στο σφαγιασμό 2 εκατομμυρίων Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας, παρέχοντας σειρά διευκολύνσεων στην πολεμική μηχανή των ΗΠΑ και του Ισραήλ και την αποστολή φρεγάτας του ελληνικού ναυτικού στις δολοφονικές επιχειρήσεις.

Η υποκρισία όλων αυτών των δυνάμεων έχει λόγο και αιτία, που δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του κεφαλαίου και των γεωστρατηγικών στόχων των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ στην περιοχή. Για αυτό τον λόγο η τρομοκρατία του Ισραήλ απέναντι σε ολόκληρους λαούς βαφτίζεται «δικαίωμα στην αυτοάμυνα», ενώ ο αγώνας του λαού της Παλαιστίνης να ζήσει ελεύθερος καταγγέλλεται ως «τρομοκρατία». Τώρα να εκφραστεί μαζικά ουσιαστική αλληλεγγύη στο λαό της Παλαιστίνης!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ!

Οι συνταξιούχοι έχουμε αρκετή πείρα. Ξέρουμε να ξεχωρίζουμε την αλήθεια από το ψέμα, το δίκιο από το άδικο και το θύτη  από το θύμα. Ξέρουμε ακόμα ότι η αλληλεγγύη μας είναι πολύτιμο και δυνατό όπλο για τον παλαιστινιακό λαό, που ορθώνει ανάστημα και αγωνίζεται για το δίκιο και την λευτεριά του. Αυτή θα τον βοηθήσει  να σταθεί απέναντι στον πιο ισχυρό αντίπαλο και να νικήσει!

Καλούμε τους συνταξιούχους, τους εργαζόμενους, τη νεολαία, όλο το λαό να σταθεί στη σωστή πλευρά της ιστορίας, ενάντια στην ισραηλινή κατοχή, ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς. Στεκόμαστε στο πλευρό του αγωνιζόμενου λαού της Παλαιστίνης.

Αγωνιζόμαστε:                                                                                                                                  

·         για την ειρήνη, για να ζουν οι λαοί αδελφωμένοι.

·         για τερματισμό της Ισραηλινής κατοχής. Παλαιστίνη ελεύθερη και ανεξάρτητη στα σύνορα του ‘67, με πρωτεύουσα την Αν. Ιερουσαλήμ. Με επιστροφή όλων των Παλαιστίνιων προσφύγων στις εστίες τους, με βάση τις σχετικές αποφάσεις του ΟΗΕ. Με άμεση απελευθέρωση όλων των Παλαιστίνιων και άλλων πολιτικών κρατουμένων που κρατούνται στις ισραηλινές φυλακές.

Απαιτούμε από την ελληνική κυβέρνηση:

·         Να αποσυρθεί η φρεγάτα «ΨΑΡΑ» από την περιοχή.

·         Να παύσει κάθε διευκόλυνση προς τις ΗΠΑ και το Ισραήλ.

·         Να σταματήσει κάθε οικονομική-πολιτική-στρατιωτική συνεργασία με το Ισραήλ, το κράτος-δολοφόνο.

·         ΤΩΡΑ Αναγνώριση του Παλαιστινιακού Κράτος

 

                                        Το ΔΣ

                                            

Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+