Καταγγέλλουμε την παρουσία ΝΑΤΟϊκού πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά.

Κάλεσμα Σωματείων Πειραιά για συγκέντρωση σήμερα Τρίτη 13.6.17 στις 6.30 μ.μ. πλατεία Κοραή Πειραιά.



ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής, Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Πειραιά και Λαϊκές Επιτροπές Πειραιά


Δελτίο τύπου


Καταγγέλλουμε την παρουσία του ΝΑΤΟϊκού πλοίου USS Mesa Verde LPD-19 του πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ στο λιμάνι του Πειραιά. Πλοίο που όπως αναφέρεται αποτελεί ένα πολυεργαλείο στα χέρια του πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ άρα και του ΝΑΤΟ.


Έχει τεράστιες ευθύνες η ελληνική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η οποία συνεχίζοντας την ίδια πολιτική με τις προηγούμενες εκπροσωπώντας τα συμφέροντα της αστικής τάξης της χώρας μας, παραδίδει γη και ύδωρ, συμμετέχοντας ενεργά στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και κάθε στιγμή δείχνει τη διάθεσή της να εμπλέξει τη χώρα ακόμα περισσότερο.
Καλούμε την εργατική τάξη, τον λαό του Πειραιά να δυναμώσει την πάλη του ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στα ΝΑΤΟϊκά πολεμικά σχέδια. Να καταδικάσει αποφασιστικά την παρουσία των ΝΑΤΟϊκών πλοίων, την ύπαρξη στρατιωτικών βάσεων και εγκαταστάσεων και να παλέψει για την έξοδο της χώρας από τη νατοϊκή «σφηκοφωλιά» και κάθε ιμπεριαλιστική συμμαχία.

Να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου. Να επιστρέψουν οι στρατιωτικές δυνάμεις από τις ιμπεριαλιστικές αποστολές ώστε να γίνει πράξη το σύνθημα «ούτε γη, ούτε νερό στους φονιάδες των λαών».

Να εκφράσει την αντίθεση του συμμετέχοντας στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 13/6 στις 18:30 στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά μετά από κάλεσμα των σωματείων ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, του Συνδικάτου Μεταλλου Αττικής, των Εμποροϋπαλλήλων Πειραιά και των Λαϊκών Επιτροπών Πειραιά

12/06/2017 

Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+