Περιφερειακή σύσκεψη ΣΕΑ στην Λάρισα


Τη διάθεσή τους να συμμετάσχουν σε πανσυνταξιουχική διαδήλωση που θα γίνει στις 13 Ιουνίου, στη Θεσσαλονίκη, δήλωσαν Λαρισαίοι συνταξιούχοι σε σύσκεψη που έγινε στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.
Στη συνάντηση παρευρίσκονται τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Παναγιώτης Πάλμος (οργανωτικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ) και Χρήστος Κολοβός (οργανωτικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ).
Στις ομιλίες τους τα μέλη του Συντονιστικού Αγώνα αναφέρθηκαν στις επιπτώσεις «μετά την ψήφιση της επαίσχυντης συμφωνίας του 4ου Μνημονίου στη Βουλή από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, οι οποίοι νομοθέτησαν τις απαιτήσεις του ΣΕΒ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ για αύξηση κερδών των πολυεθνικών ομίλων και συνεχή ληστεία της εργατικής τάξης και των συνταξιούχων».
Στη συνέχεια ανέλυσαν τι έρχεται από «τις μειώσεις συντάξεων, το ψαλίδισμα του αφορολόγητου, τις μειώσεις στις δαπάνες για την Υγεία, όπως κι από τις περικοπές σε επιδόματα».
Σε ότι αφορά τη διαδήλωση που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη διοργανώνεται για την Τρίτη 13 Ιουνίου και ώρα 11 π.μ. στο Άγαλμα του Βενιζέλου.
Από τη Λάρισα η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για τις 8 το πρωί με σημείο εκκίνησης την Πλατεία Λαού.

Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+