Σύσκεψη συνταξιούχων Πύργου και Αμαλιάδας


Σύσκεψη από τις Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις  
Πύργου και Αμαλιάδας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30/5/2017 στο Εργατικό Κέντρο Πύργου.
Η σύσκεψη έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας του πανσυνταξιουχικού συλλαλητηρίου που θα γίνει στις 15 Ιούνη στην Αθήνα με τη συμμετοχή των συνταξιούχων από Στερεά Ελλάδα- Πελλοπόνησο και νησιά εκτός Κρήτης.
Εκ μέρους της ΠΟΠΣ, στη σύσκεψη, μίλησε η Χρυσούλα Λαμπούδη, αναπληρώτρια Γραμματέας της ομοσπονδίας ο Παναγιώτης Σοφός από την ομοσπονδία ΙΚΑ και  Γεροπαναγιώτης από την Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΟΑΕΕ.
Τα νέα μέτρα και τα αντίμετρα, το Ασφαλιστικό, οι περικοπές των συντάξεων, στην Υγεία κλπ. Γονατίζουν συνταξιούχους και εργαζόμενους
Οι συνταξιούχοι δεν αποδέχονται τα μέτρα με τον αγώνα τους μπορούν να βάλουν εμπόδια στις βάρβαρες πολιτικές από όποια κυβέρνηση και να είναι, κάτι που αποδεικνύεται από την πείρα των προηγούμενων κινητοποιήσεων, αλλά και να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο τα σωματεία τους, ώστε να μη μείνει κανένας συνταξιούχος εκτός.
Τα σωματεία των συνταξιούχων του δημοσίου σε όλη την Ελλάδα πρέπει να συμμετέχουν πιο ενεργα στις συσκέψεις αυτές. Να συμμετέχουν στην οργάνωση των συλλαλητηρίων και να βρίσκονται στις 13, 15, 21 Ιούνη στα μεγάλα πανσυνταξιουχικά συλλαλητήρια



Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+