ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΕΟ Σύνδεσμος της Αθήνας, που συσπειρώνεται και δραστηριοποιείται με το πλαίσιο πάλης  του ΠΑΜΕ, συμμετείχε μαζικά στη συμβολική κατάληψη του Υπουργείου Οικονομικών στο Σύνταγμα, που πραγματοποιήσαν Σωματεία του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα εργαζομένων και συνταξιούχων.

Οι διαμαρτυρόμενοι απέκλεισαν τις εισόδους του κτιρίου και κρέμασαν πανό δηλώνοντας την αντίθεσή τους στο νέο νομοσχέδιο.

«Το νέο πακέτο μέτρων αποτελεί 4ο μνημόνιο που φορτώνεται στις πλάτες της λαϊκής οικογένειας. Περιλαμβάνει νέα προνόμια για τους επιχειρηματικούς ομίλους, νέα βάσανα για εργαζόμενους και συνταξιούχους.

Τα νέα μέτρα ρίχνουν λάδι στη φωτιά που κατακαίει τα δικαιώματά μας, τις ζωές μας.

Έρχονται να προστεθούν  στα προηγούμενα, διαμορφώνουν μόνιμες ανατροπές για τις επόμενες γενιές» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.


Τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου κάλεσαν τους συνταξιούχους σε μαζική συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση στις 17, στις 9 το πρωί, στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης, όπως και στα πανσυνταξιουχικά συλλαλητήρια της ΣΕΑ στις 18 του Μάη.

Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+