Μαζική σύσκεψη των συνταξιούχων, στην Βέροια, με κεντρικό ομιλητή τον Δήμο Κουμπούρη


Μαζική ήταν η σύσκεψη συνταξιούχων που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου της Βέροιας το πρωί της Τετάρτης 31 Mάη στο πλαίσιο ανάλογων συσκέψεων και συγκεντρώσεων που πραγματοποιούνται από τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Συνταξιουχικών Οργανώσεων, για την προετοιμασία των κινητοποιήσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη.
Στη σύσκεψη πήραν μέρος συνταξιούχοι ΙΚΑ της Βέροιας και της Νάουσας, του ΟΑΕΕ από τη Βέροια, τη Νάουσα, τα Γιαννιτσά και τη Σκύδρα καθώς και των Συνταξιούχων Πολιτικών Υπαλλήλων από τη Βέροια.
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Δήμος Καμπούρης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων του ΙΚΑ, που υπογράμμισε την ανάγκη για «αδιάκοπη, μαζική δράση για να προασπιστούμε τη ζωή μας, τη ζωή των παιδιών μας, της εργατικής - λαϊκής οικογένειας».
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε πλούσια συζήτηση σχετικά με την εμπειρία από τη δράση το προηγούμενο διάστημα, ενώ έγινε και ο απαραίτητος σχεδιασμός για την προετοιμασία της συγκέντρωσης στις 13 Ιούνη στη Θεσσαλονίκη. Νωρίτερα προηγήθηκε περιοδεία σε ΚΑΠΗ της Βέροιας.


Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+